CELEBRITIES

H αμήχανη πρώτη συνάντηση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton


The Jennettes

19 Αυγούστου 2018

20160410_zaa_p124_003.jpg

Μπορεί η ιστορία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να μοιάζει παραμυθένια, όμως εκείνη του William και της Kate Middleton φαίνεται ξεκάθαρα σαν να είναι βγαλμένη από κωμωδία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από 17 χρόνια, το 2011, όταν σπούδαζαν στο St. Andrew's University στη Σκωτία.

Ο Will και η Kate έμεναν στην ίδια πανεπιστημιακή εστία και όταν ήρθε η ώρα να συστηθούν, η ατμόσφαιρα ήταν κάπως τεταμένη. Εκείνη θεώρησε ότι έπρεπε να υποκλιθεί, καθώς πίστευε ότι ήταν ο μόνος αποδεκτός τρόπος να χαιρετήσει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας που απλώς έτυχε να είναι συμφοιτητής της. Εκείνος, απάντησε χύνοντας - κατά λάθος - ένα ποτό επάνω του. Κανείς τους δεν περίμενε ότι, χρόνια αργότερα, θα αποκτούσαν τη δική τους οικογένεια.

"Η αλήθεια είναι πως έγινα κατακόκκινη όταν σε γνώρισα και ντρεπόμουν πολύ", παραδέχτηκε η Δούκισσα του Cambridge στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη το 2010. "Ο William δεν ήταν εκεί (στο Πανεπιστήμιο) από την αρχή, οπότε αργήσαμε λίγο να συναντηθούμε, αλλά γίναμε καλοί φίλοι αμέσως."

Ο σύζυγός της, αντίθετα, υποστήριξε ότι έπρεπε να πιεστεί για να θυμηθεί εκείνο το περιστατικό, ενώ δεν ανέφερε καν τη δική του αμηχανία. Και εμείς δε θα προσποιηθούμε καν ότι πιστεύουμε πως δεν το θυμόταν.

Δείτε επίσης την gallery: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.