CELEBRITIES

Πόσο ψηλή είναι η Kate Middleton;


The Jennettes

22 Αυγούστου 2018

abaca_600479_014_1.jpg

Η δούκισσα του Cambridge ή αλλιώς Kate Middleton, είναι αρκετά ψηλότερη από το μέση γυναίκα που είναι γύρω στο 1.64, με ύψος 1.75. Συγκεκριμένα, η 36χρονη είναι η ψηλότερη royal στη Βρετανική βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένης της δούκισσας του Sussex, Meghan Markle, που είναι 1.71.

Ο πρίγκιπας William είναι ψηλότερος από τη σύζυγό του (1.91), ενώ ο πρίγκιπας Harry είναι ελαφρώς κοντύτερος από τον αδερφό του (1.86). Φυσικά, η αντίθεση όλων όταν στέκονται δίπλα στη γιαγιά τους, τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', είναι εμφανής, αφού η μονάρχης είναι μόνο 1.63.

Η Kate Middleton συχνά χρησιμοποιεί το ύψος της προς όφελός της, ειδικά όσον αφορά τις στιλιστικές της επιλογές. Χαρακτηριστικό της είναι τα A-line φορέματα που αναδεικνύουν τα λεπτά πόδια της (πάντα με διάφανο καλσόν, φυσικά), αλλά και τα μακριά παντελόνια σε αυστηρή γραμμή που δίνουν ακόμα περισσότερο ύψος. Η πριγκίπισσα Diana, ήταν ακόμα πιο ψηλή από την Middleton και την Markle, με ύψος 1.78.

Fun fact: Ο ψηλότερος Βρετανός royal που έχει καταγραφεί στην ιστορία ήταν ο Edward IV, με ύψος 1.94.

 

Δείτε ακόμα: H Kate Middleton φοράει το χρώμα που θα κυριαρχήσει τη νέα σεζόν 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.