CELEBRITIES

Πόσο κόστισε ο πολυτελής γάμος της Chiara Ferragni


The Jennettes

5 Σεπτεμβρίου 2018

39935157_277427876315127_3363845581960118272_n.jpg

H blogger Chiara Ferragni παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Fedez, σε μία παραμυθένια τελετή την οποία ακολούθησαν δύο δεξιώσεις. Όλα ήταν φανταστικά: Από τα τρία νυφικά της μέχρι το καρουζέλ που είχε στηθεί για τη διασκέδαση όλων!

Σύμφωνα με την αμερικανική Vogue, το ζευγάρι φρόντισε για τη μεταφορά των καλεσμένων στη Σικελία με ιδιωτικό αεροπλάνο της Alitalia και ειδικά εισιτήρια. Στη συνέχεια, τους υποδέχθηκαν δύο τεράστιες μασκότ των νεόνυμφων.

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

To απόγευμα, έγινε η πρόβα του γαμήλιου δείπνου.

 

A post shared by RunwayItaly (@runwayitaly) on

Η επόμενη μέρα ήταν ακόμη πιο πολυτελής και, σίγουρα, κόστισε αρκετά χρήματα στους σταρ.

Αρχικά, το κόστος του Dimora Delle Balze in Noto, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή, ανέρχεται περίπου στα 300.000 δολάρια. Το ίδιο και η τιμή των Dior Haute Couture φορεμάτων που φόρεσε η Ferragni.

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Όσο για τις πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι την τοποθεσία, στις οποίες επέβαιναν 200 καλεσμένοι, οι σύζυγοι πλήρωσαν σχεδόν 200.000 δολάρια.

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Το ειδικά σχεδιασμένο λούνα παρκ του after party κόστισε περίπου 105.000 δολάρια, με τα 60.000 από αυτά να απαιτούνται μόνο για τη μεταφορά του μεγάλου τροχού και τα 3.500 για τα πυροτεχνήματα.

 

A post shared by Fedez (@fedez) on

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τα λουλούδια. Σχεδόν 4.200 δολάρια δαπανήθηκαν για το στολισμό της εκκλησίας και του εστιατορίου καθώς το ζευγάρι ήταν πολύ επιλεκτικό.

 

A post shared by Fedez (@fedez) on

Συνολικά, λοιπόν, η Chiara και ο Fedez δαπάνησαν περίπου 912.700 δολάρια. Εμείς σίγουρα δε θα μπορούσαμε να διαθέσουμε αυτό το αστρονομικό ποσό, αλλά ήταν ένας ονειρικός γάμος που απολαύσαμε όλοι – έστω και μέσω του Instagram!

 

Πηγή φωτογραφίας: www.instagram.com/chiaraferragni

 

Δείτε επίσης την gallery: Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.