CELEBRITIES

H Gisele Bündchen είναι αγνώριστη στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_591180_002.jpg

Μπορεί η Gisele να έχει ένα από τα πιο iconic πρόσωπα στη βιομηχανία της μόδας - αλλά στο τελευταίο της εξώφυλλο για περιοδικό, είναι σχεδόν αγνώριστη.

To supermodel φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue για το τεύχος Οκτωβρίου, με κόκκινα μαλλιά και κόκκινο κραγιόν, σε συνδυασμό με ένα δραματικό smokey eye και φόρεμα του οίκου Dior. "Πάντα με διασκεδάζει όταν μπορώ να παίζω διαφορετικούς ρόλους κάνοντας modeling και να νιώθω πώς είναι να δείχνει εντελώς διαφορετική," έγραψε η Bündchen στο Instragram post που ανέβασε την Τετάρτη. 

Η Bündchen μεταμορφώθηκε στην Ιταλίδα τραγουδίστρια Mina για το τεύχος, γιορτάζοντας την 60ή επέτειο καριέρας της θρυλικής καλλιτέχνιδας. Οι φωτογράφοι Luigi και lango ανέβασαν τη φωτογραφία της Gisele στο δικό τους Instagram με τη λεζάντα: "Ένας VOGUE φόρος τιμής στην πιο iconic ιταλίδα τραγουδίστρια όλων των εποχών: τη Mina"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia) on

H Gisele και η Carla Bruni είναι ανάμεσα στα supermodels που φωτογραφήθηκαν για το τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού.

 

Δείτε ακόμη: H Gisele στήριξε τον οίκο Chanel σε ένα fashion show που θα μείνει στην ιστορία

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.