CELEBRITIES

Lady Gaga: Η πλαστική που αρνήθηκε να κάνει στην αρχή της καριέρας της


The Jennettes

30 Σεπτεμβρίου 2018

20180909_zaf_v53_068.jpg

Η Lady Gaga τελευταία βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται ακόμα περισσότερο. Όχι μόνο συνεχίζει να είναι ένα pop icon, αλλά πλέον όλοι μιλούν και για το ταλέντο της στην υποκριτική, με την ταινία A Star Is Born να αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

Κανένας δρόμος δεν είναι όμως στρωμένος με ροδοπέταλα και η Lady Gaga το γνωρίζει καλά, αφού και η ίδια έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλούς που την αμφισβητούσαν στο παρελθόν. Στο ξεκίνημα της καριέρας της μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που της έλεγαν πως δεν θα πάει μακριά στο χώρο, εκτός κι αν κάνει πλαστικές.

«Πριν βγει το πρώτο μου single, μου είχαν πει πως πρέπει να κάνω πλαστική στη μύτη μου, αλλά εγώ αρνήθηκα. Είπα πως αγαπάω την Ιταλική μου μύτη. Αν ήθελαν να μοιάζω κάπως, τότε εγώ θα φρόντιζα να γίνω το ακριβώς αντίθετο. Μου έλεγαν πως θέλουν να εμφανίζομαι και να χορεύω, αλλά εγώ συνέχιζα να κάνω τα πάντα με τον δικό μου τρόπο», δήλωσε η ίδια και όπως φαίνεται, οι αποφάσεις της της βγήκαν σε καλό.

Ποιος είναι ο Brad Falchuk; Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο σύζυγο της Gwyneth Paltrow

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.