CELEBRITIES

Η Julia Roberts είναι έτοιμη για το sequel του πιο iconic ρόλου της


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2018

20160513_zaf_v01_406.jpg

Ο "Γάμος του καλύτερού μου φίλου" είναι, αν όχι μια από τις πιο iconic ταινίες της δεκαετίας του '90, σίγουρα ένας από τους πιο iconic ρόλους της Julia Roberts. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην ρομαντική κομαντική κομεντί, με το όχι και τόσο ρομαντικό τέλος, στο πλαίσιο της επανένωσης με τον Dermot Mulroney για τη σειρά Homecoming.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yep. ?

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Roberts συζήτησε για τους σημαντικούς της ρόλους, όπως το Pretty Woman, λέγοντας ότι "πολλοί θα θέλανε να μάθουν τι απέγινε η Vivian". Η ίδια όμως, αναφέρθηκε στην ιστορία του "Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου" ως αυτήν για την οποία θα ήθελε να μάθει τη συνέχεια. "Νομίζω ότι η Kimmy (Cameron Diaz) και ο Michael (Dermot Mulroney) είναι παντρεμένοι με παιδιά. Και μετά είμαι εγώ και ο Rupert (Everett)".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews) on

O Mulroney δείχνει εξίσου πρόθυμος με την Roberts να κάνει μια νέα "επίσκεψη" στις σχέσεις του χαρακτήρα του από εκείνη την ταινία. "Αυτή η ταινία έχει με τα χρόνια μπει πολύ βαθιά κάτω από το πετσί μου και βλέπω συνέχεια νέα επίπεδα στο νόημα της και προφανώς ήταν διαχρονικά ακαταμάχητη". 

Mένει τώρα να δούμε αν προτίθενται όλοι να το κάνουν πραγματικότητα.

Δείτε επίσης: Οι τολμηρές αλλαγές στο hairlook της Julia Roberts

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.