CELEBRITIES

Η Priyanka Chopra φοράει το γαμήλιο trend του 2019


The Jennettes

31 Οκτωβρίου 2018

20180128_zaa_nc34_195_1.jpg

Η Priyanka Chopra έδειχνε εκθαμβωτική αυτό το Σαββατοκύριακο στο νυφικό της πάρτι, φορώντας μια strapless λευκή τουαλέτα. Η διάσημη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε το καλοκαίρι με τον μουσικό Nick Jonas και πρόκειται να παντρευτούν.

Το γαμήλιο πάρτι έγινε στο Tiffany Blue Box Café στη Νέα Υόρκη και σύμφωνα με πηγές οι οικοδέσποινες του πάρτι ήταν οι παράνυφοι, Mubina Rattonsey και Anjula Acharia. Το flagship store του Tiffany ήταν σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή εκ μέρους της Chopra, αφού το δαχτυλίδι αρραβώνων της ήταν από εκεί. Φήμες λένε εξάλλου, ότι ο Jonas έκλεισε ολόκληρο το κατάστημα Tiffany & Co του Λονδίνου, προκειμένου να έχει χρόνο να περιηγηθεί και να επιλέξει το ιδανικό δακτυλίδι αρραβώνων πριν κάνει πρόταση γάμου στην Chopra.

Για το πάρτι της, η Chopra επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με λεπτομέρειες από φτερά στρουθοκαμήλου στη φούστα. Η τουαλέτα της Chopra είναι από την spring/summer collection της Marchesa και έχει έναν κομψό φιόγκο στην πίσω πλευρά.

Η ηθοποιός συνδύασε τη λαμπερή τουαλέτα με ένα ζευγάρι nude γόβες, ένα διαμαντένιο κολιέ (αναμφισβήτητα από το Tiffany) και αργότερα προσέθεσε στο look της ένα λευκό παλτό, για να αποχωρήσει από το πάρτι.

Δείτε επίσης: H Sophie Turner είπε το "Ναι" στον Joe Jonas - και πρέπει να δείτε το δαχτυλίδι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.