CELEBRITIES

Η πιο πρόσφατη δήλωση του Thomas Markle για το γάμο της κόρης του σοκάρει


The Jennettes

12 Δεκεμβρίου 2018

20181121_zaa_m160_022.jpg

Η Meghan Markle έχει μία αρκετά δύσκολη σχέση με τον πατέρα της, τον Thomas Markle, κάτι το οποίο έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στη ζωή της ως royal. Οι Markles έχουν προκαλέσει αρκετά μεγάλο δράμα γύρω από τη δούκισσα του Sussex, από τον απομακρυσμένο της ξάδερφο, Tyler Dooley, που ονόμασε την επιχείρηση μαριχουάνας του με το όνομά της, μέχρι την θετή της αδερφή Samantha Grant που λέγεται πως θα πάρει μέρος στο Celebrity Big Brother, ενώ διάλεξε την ημερομηνία γέννησης του παιδιού της Meghan για να κυκλοφορήσει το βιβλίο της.

Ωστόσο, ο μπαμπάς της Meghan είναι αυτός που έχει προκαλέσει το μεγαλύτερο δράμα, ενώ λέγεται πως η βασιλική οικογένεια έχει αναγκαστεί να αποκτήσει μία "επιθετική στρατηγική" για να σταματήσει τη συνεχή σχέση του με τον τύπο. 

Αυτή τη φορά, αποφάσισε να μιλήσει ξανά, και αυτή τη φορά τα λεγόμενά του είχαν να κάνουν με το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle - ένα γεγονός στο οποίο δεν παρευρέθηκε. Απ' ότι φαίνεται, ο Thomas Markle ισχυρίζεται πως τα δώρα που μοιράστηκαν στους καλεσμένους, όλα περιλάμβαναν ένα "σακουλάκι" με κάνναβη - ένας εξαιρετικά αμφιλεγόμενος ισχυρισμός. "Είναι παράνομο, αλλά δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα στη Τζαμάικα," είπε ο Thomas Markle στη Daily Mail σε μία συνέντευξη. "Είναι σχεδόν παραδοσιακό εκεί. Εγώ δεν καπνίζω μαριχουάνα και απ' όσο ξέρω, ούτε η Meghan. Δε ξέρω τι έκανα με το δικό μου. Νομίζω το έδωσα."

Η συνέντευξη εμφανίστηκε την ίδια περίοδο που λεγόταν πως η Meghan έδωσε τελεσίγραφο στον πατέρα της - του είπε πως θα ήθελε να χτίσουν ξανά τη σχέση τους αν έμενε μακριά από τον τύπο.

 

Δείτε ακόμη: Η Meghan Markle φοράει το πιο κλασσικό little black dress

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.