CELEBRITIES

H Iman ανέβασε την πιο συγκινητική φωτογραφία για τον David Bowie τρία χρόνια μετά τον θάνατό του


The Jennettes

9 Ιανουαρίου 2019

bowie.jpg

Έχουν περάσει τρία χρόνια από το θάνατο του David Bowie και το πρώην σούπερ μοντέλο και σύζυγός του Iman εξακολουθεί να φορά ένα χρυσό κρεμαστό κόσμημα με το όνομά του στο λαιμό της, ως ένα αναμνηστικό του συζύγου της. Ο David Bowie και η Iman έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και η Iman μετά το θάνατό του σε κάθε της δήλωση της ανέφερε: "αυτός θα είναι πάντα ο σύζυγός μου».

Ο David Bowie γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου και στις 10 του ίδιου μήνα είναι η επέτειος θανάτου του. Η Iman όπως δείχνει από τα social media της τιμάει με κάθε ευκαιρία τη μνήμη του αγαπημένου της συζύγου και φαίνεται πόσο δύσκολο είναι να ξεπεράσει την απώλειά του.

Η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram είναι μία φωτογραφία που δείχνει εκείνη και τον Bowie να περνούν χαλαρές στιγμές μαζί, να χαμογελούν και εκείνος να την χαϊδεύει τρυφερά στο πρόσωπο.

Η λεζάντα που συνόδευε την συγκεκριμένη ανάρτηση έγραφε: "Αιώνια μνήμη, αιώνια αγάπη" και όπως ήταν φυσικό δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα από τους πιστούς fans του Bowie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

Δείτε ακόμη:

Διάσημοι πίνακες ζωγραφικής έρχονται στη ζωή μέσα από φωτογραφίες καθημερινών ανθρώπων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.