CELEBRITIES

Ο Johnny Depp κατέθεσε αποδείξεις για το ότι δεν χτύπησε ποτέ την Amber Heard


The Jennettes

23 Ιανουαρίου 2019

20160102d_zaadsd_nc22_049.jpg

Την Τρίτη, ο Johnny Depp κατέθεσε στο δικαστήριο της Μεγάλης Βρετανίας έγγραφα που ισχυρίζεται ότι αποδεικνύουν ότι ποτέ δε χτύπησε την πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

O ηθοποιός έχει υποβάλει μήνυση στη Sun για συκοφαντία, αφότου η εφημερίδα τον αποκάλεσε "wife-beater" (άντρα που χτυπάει τη σύζυγό του) σε έναν από τους τίτλους της. "Πρέπει να πήραν μια θετική απόφαση να παρουσιάσουν μια εντελώς μονόπλευρη εικόνα, αφήνοντας έξω την δική μου πλευρά της ιστορίας και υποκρινόμενοι είτε ότι δεν υπήρξε ποτέ, είτε ότι δεν άξιζε αναφοράς", δήλωσε ο Depp.

Τα έγγραφα που κατέθεσε ο Depp περιλαμβάνουν καταθέσεις μαρτύρων που ισχυρίζονται ότι τα σημάδια στο πρόσωπο της Heard δεν εμφανίστηκαν παρά 6 μέρες μετά τον τσακωμό. Σύμφωνα με τη Heard, ο διαπληκτισμός φαίνεται ότι έγινε στις 21 Μαΐου 2016. Ένας μάρτυρας υποστηρίζει ότι δεν είδε στο διαμέρισμα τα σπασμένα γυαλιά που η Heard ισχυρίζεται ότι έχουν προέλθει από ένα κινητό που της έριξε ο Depp. Ο Depp μάλιστα λέει ότι οι δύο αστυνομικοί που απάντησαν στις κλήσεις στις 21 Μαΐου λενε ότι δεν είδαν κανένα σημάδι στο πρόσωπο της Heard.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blue steal #746 for @shape ? @jamesmacari

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard) στις

Πάντως σε συζητήσεις της με έναν κορυφαίο δικηγόρο του Hollywood, η Amber Heard λέει ότι ο Johnny έχει δύο εαυτούς, εκ των οποίων ο ένας είναι "το τέρας". Αυτό ήταν κάτι που συνήθιζαν να αναφέρουν στις μεταξύ τους συζητήσεις, και η Amber περιγράφει πολύ έντονα τον φόβο που της προκαλούσε όταν έβγαινε αυτός ο εαυτός του και τη χτυπούσε.

Δείτε ακόμη: Amber Heard- Johnny Depp: Το σπίτι λαμπόγυαλο και ο κρυφός της γάμος με την Tasya Van Ree

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.