CELEBRITIES

H Michelle Pfeiffer μας δίνει μια γεύση από το νέο της ρόλο ως Βασίλισσα Ingrith


The Jennettes

30 Ιανουαρίου 2019

20170905-zaf-f84-142.jpg

Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε ήδη, η Michelle Pfeiffer είναι στο Instagram και τα πηγαίνει εξαιρετικά. Η τελευταία της δημοσίευση είναι μια φωτογραφία teaser για το νέο της ρόλο ως Βασίλισσα Ingrith στο sequel της ταινίας Maleficent, που θα κυκλοφορήσει το 2020.

Η φωτογραφία είναι μια σελφι, στην οποία φαίνεται μόλις το μισό πρόσωπο της "Βασίλισσας", με εντυπωσιακό smokey eye και πέρλες να κρέμονται από τα μαλλιά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little tease of Queen Ingrith #Maleficent2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) στις

Μέχρι στιγμής, όλες οι πληροφορίες που έχουμε για την ταινία Maleficent 2 προέρχονται από τις selfies των πρωταγωνιστών. Τον Μάιο, η Elle Fanning μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η Angelina Jolie με μαύρα γυαλιά ή μόνο τα χαρακτηριστικά μαύρα κέρατα της Maleficent.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ultimate Photobomb #Maleficent2

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Fanning (@ellefanning) στις

H Pfeiffer είναι νέα προσθήκη στο cast της ταινίας, το οποίο επίσης θα περιλαμβάνει τον Harris Dickinson ώς πρίγκιπα Philip, και τους Chiwetel Ejiofor, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville, και Ed Skrein που θα κάνουν κάποιου είδους κακούς. Η ταινία θα κυκλοφορήσει 6 χρόνια μετά την πρώτη, και θα εστιάζει στη σχέση της Maleficent με την Aurora καθώς συνεργάζονται για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τον κόσμο τους από το κακό.

Δείτε ακόμη: H επιστροφή της Michelle Pfeiffer στο κόκκινο χαλί απέδειξε πως η αναμονή άξιζε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.