CELEBRITIES

Ο Πρίγκιπας William έμαθε να φτιάχνει τα μαλλιά της πριγκίπισσας Charlotte βλέποντας video στο Youtube


The Jennettes

7 Μαρτίου 2019

20181015_zaa_ap2_144.jpg

Πρόκειται πιθανόν για την πιο αξιολατρευτη είδηση της σημερινής ημέρας: Ο Πρίγκιπας William φτιάχνει τα μαλλιά της κόρης του, της πριγκίπισσας Charlotte. Ο Δούκας του Cambridge, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών,. μίλησε με έναν άλλο πατέρα για τις μάχες του με τα μαλλιά της κόρης του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Blackpool μαζί με τη σύζυγό του, Kate Middleton.

Φαίνεται πως ο William εκπαιδεύτηκε στις τεχνικές του hairstyling παρακολουθώντας tutorials στο Youtube, αλλά ακόμα τον δυσκολεύει ένα βασικό χτένισμα. "Ποτέ μην προσπαθήσεις να κάνεις αλογοουρά!" είπε. "Εφιάλτης.|

Η Δούκισσα του Cambridge αμφισβήτησε ωστόσο τις κομμωτικές ικανότητες του συζύγου της. "Έχεις προσπαθήσει ποτέ να κάνεις πλεξούδες; Το πλέξιμο είναι...πολύ δύσκολο". "Μπορώ να φτιάξω την αλογοουρά της Charlotte αλλά μέχρι εκεί φτάνω, αφού δεν έχω αρκετά μαλλιά για να κάνω πρακτική επάνω τους", απάντησε εκείνος.

Μακάρι να υπήρχε ένα κανάλι στο Youtube στο οποίο ο William θα φτιάχνει τα μαλλια της πριγκίπισσας Charlotte.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.