CELEBRITIES

Η κίνηση της Camilla Parker Bowles πίσω απ' τον Donald Trump που την έκανε viral στο Twitter


The Jennettes

5 Ιουνίου 2019

20190603_zaa_p138_024.jpg

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα απλό κλείσιμο του ματιού από την Camilla, δούκισσα του Cornwall, για να γίνει viral στο internet. Ενώ εκείνη και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Charles, καλωσόρισαν τον Donald Trump και τη σύζυγό του, Melania Trump, στο σπίτι τους για τσάι, όλα έδειχναν απόλυτα φυσιολογικά μέχρι που η Camilla κοίταξε τις κάμερες και τους έκλεισε το μάτι ενώ χαμογελούσε. Μέσα στη μέρα, οι royals δείπνησαν με τον Trump και την οικογένειά του, ενώ τους έκαναν tour στο παλάτι. Μάλιστα, η βασίλισσα έκανε μία πρόποση προς τιμήν τους, για να τιμήσει "την συνεχόμενη φιλία μεταξύ των δύο εθνών".

Αλλά όταν η Camilla έκανε αυτή την κίνηση, ήταν σαν να "αναγνωρίζει πως το θέαμα πραγματικά εξελισσόταν," όπως έγραψε ο Isaac Stanley-Becker στη Washington Post.

Ήθελε να δείξει πως η κατάσταση ήταν κατά κάποιο τρόπο αστεία; Ή ήταν μία έκκληση για βοήθεια;

Στην πραγματικότητα, η Camilla μάλλον ήταν απλά φιλική με τους φωτογράφους - κι όμως αυτό, δεν σταμάτησε το internet από το να κάνει το κλείσιμο του ματιού της viral.

 

Δείτε ακόμη: H Melania Trump έκανε μία αναπάντεχη στιλιστική εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.