CELEBRITIES

H αμήχανη στιγμή όπου ο Jay - Z αρπάζει το κινητό fan που βιντεοσκοπούσε τη Beyonce


The Jennettes

19 Δεκεμβρίου 2019

H αμήχανη στιγμή όπου ο Jay - Z αρπάζει το κινητό fan που βιντεοσκοπούσε τη Beyonce

Ο Jay-Z άρπαξε το κινητό θαμώνα που βιντεοσκοπούσε τη Beyonce να χορεύει, και μάλιστα, όχι για λόγους ασφαλείας αλλά για λόγους εμπορικής εκμετάλλευσης.

To ζευγάρι δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο, δίχως να τους αποφέρει χρήμα. Οτιδήποτε βρίσκεται γύρω τους είναι εμπορικά εκποιήσιμο και γι΄αυτό είναι πολύ προσεκτικοί στο ποιον αφήνουν να τους κάνει και τι. Έτσι, στο πάρτι του Diddy για τα 50 του γενέθλια, η Beyonce έκανε μια εμφάνιση αντάξια της φήμης της. Αυτή την εμφάνιση μας την έδειξε σε διάφορες πολύ σέξι φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram.

Εκείνη την ώρα κάποιος από τους ανθρώπους που ήταν στο χώρο του πάρτι του Diddy, βιντεοσκόπησε τη Beyonce με το κινητό του καθώς εκείνη χόρευε. Τότε τον πλησίαζε ο Jay-Z και του πήρε τη συσκευή για να σβήσει κάθε υλικό που αφορά τη γυναίκα του. Και αυτό γιατί δεν ήθελε να την εκμεταλλευτεί κάποιος πουλώντας το βίντεο από μια στιγμή διασκέδασης της.

Δείτε ακόμη: H Beyonce και ο Jay Z αγόρασαν εξοχικό αξίας 26 δισεκατομμυρίων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.