CELEBRITIES

Kate Middleton και πρίγκιπας William ευχήθηκαν στον Ηarry για τα φετινά "σημαδιακά" του γενέθλια


The Jennettes

16 Σεπτεμβρίου 2020

Kate Middleton και πρίγκιπας William ευχήθηκαν στον Ηarry για τα φετινά "σημαδιακά" του γενέθλια

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ευχήθηκαν για τα γενέθλια του πρίγκιπα Harry με μία φωτογραφία- έκπληξη στo Instagram.

Καθώς ο Ηarry έγινε 36 ετών στις 15 Σεπτεμβρίου,  περισσότερα από 5.000 μίλια μακριά από το παλάτι, στη Santa Barbara της California, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έγραψαν, «Ευχόμαστε χαρούμενα γενέθλια στον Πρίγκιπα Harry σήμερα!»

Η εικόνα, που επέλεξαν για την περίσταση, είναι από τον Φεβρουάριο του 2017, όταν οι τρεις τους προώθησαν την πρωτοβουλία Heads Together με έναν αγώνα στο Λονδίνο. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Harry να τρέχει μπροστά από τα άλλα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας για καλό σκοπό. Η χαρούμενη φωτογραφία, που επέλεξαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, ήταν μια μικρογραφία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές.

https://instagram.com/p/CFJeZegFLb0/?

Ο Harry «γιόρτασε ήσυχα με την οικογένειά του» στη Santa Barbara, ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του Δούκα του Sussex. Ο ίδιος φαίνεται πως επικοινώνησε με την οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του Πρίγκιπα Charles, και του αδερφού του William μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας μέσω βίντεο.

Tα 36α γενέθλια του Ηarry δεν είναι σαν τα άλλα. Τώρα είναι στην ίδια ηλικία με τη μητέρα του, Πριγκίπισσα Diana όταν πέθανε  αιφνίδια μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997. Ο Harry ήταν μόλις 12 ετών όταν βίωσε την απώλεια της μητέρας του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.