CELEBRITIES

Οι ιδιαίτερες ευχές της οικογένειας Beckham για τα γενέθλια του Cruz


The Jennettes

23 Φεβρουαρίου 2021

Οι ιδιαίτερες ευχές της οικογένειας Beckham για τα γενέθλια του Cruz

Το Σάββατο ο  Cruz Beckham είχε γενέθλια και έκλεισε τα 16 του χρόνια. Σύσσωμη η οικογένεια Beckham του ευχήθηκε μέσω Instagram για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Ο πατέρας του, David Beckham, μοιράστηκε μέσω του προφίλ του ένα βίντεο με μοντάζ φωτογραφιών υπό τον ήχο του τραγουδιού των τίτλων των «Friends». Στην λεζάντα έγραψε, «Χρόνια πολλά 16α γενέθλια στον μικρό μου άντρα ... Να έχεις την πιο καταπληκτική μέρα, ο μπαμπάς σου είναι τόσο περήφανος για εσένα ❤️ σ 'αγαπώ πάντα και για πάντα ❤️ συγγνώμη για το τραγούδι».


Η μαμά, Victoria Beckham, μοιράστηκε επίσης ένα video μοντάζ, με το «I Want You Back» των Jackson 5 να παίζει από πίσω. Η σχεδιάστρια έγραψε, «Χρόνια πολλά !! @cruzbeckham σ’αγαπάμε όλοι μας τόσο πολύ xxxx Είμαστε τόσο περήφανοι για τον άνθρωπο που έχεις γίνει! Τόσο γλυκός και τόσο ευγενικός x σ’ αγαπάμε x φιλιά.»


Ο Cruz είναι ο τρίτος γιος της οικογένειας μετά τον Brooklyn που είναι 21 ετών και τον Romeo που είναι 18, ενώ τον ακολουθεί η μικρή Harper Seven που είναι μόλις 9.  Οι δύο αδερφοί του που έχουν προσωπικούς λογαριασμούς στο Instagram του ευχήθηκαν επίσης δημόσια μέσα από αυτούς.


Ο Romeo ανάρτησε μία πολύ γλυκιά φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία οι δυο τους παίζουν ποδόσφαιρο μαζί. «Χαρούμενα 16α γενέθλια μικρέ αδερφέ ελπίζω να έχεις την καλύτερη μέρα ♥ ️Σ’αγαπώ xx @cruzbeckham", έγραψε κάτω από την εικόνα.


Από την άλλη ο Brooklyn, ο οποίος ασχολείται και με την φωτογραφία, μοιράστηκε μια καλλιτεχνική φωτογραφία του αδερφού του Cruz να ξυρίζεται στον καθρέφτη, ενώ αρκέστηκε στο να γράψει «Χαρούμενα 16α γενέθλια Cruz x σ 'αγαπώ τόσο πολύ αδερφέ ❤️❤️».


Ο Brooklyn πρόσφατα αρραβωνιάστηκε με την ηθοποιό Nicola Peltz, η οποία ευχήθηκε επίσης στον μελλοντικό γαμπρό της «χρόνια πολλά» σε Instagram Story της.  «Σ 'αγαπώ τόσο πολύ! Είσαι τόσο ξεχωριστός!!»  έγραψε μαζί με μια φωτογραφία που είναι μαζί.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.