CELEBRITIES

Lourdes: Η κόρη της Madonna μιλά για τη σχέση της με τον Timothée Chalamet


The Jennettes

23 Απριλίου 2021

Lourdes: Η κόρη της Madonna μιλά για τη σχέση της με τον Timothée Chalamet
Η μεγαλύτερη κόρη της Madonna, Lourdes Leon, ανοίγεται για την ερωτική της ζωή με τον Timothée Chalamet!

Η μεγαλύτερη κόρη της Madonna, Lourdes Leon, ανοίγεται για την ερωτική της ζωή!

Η Lourdes εμφανίστηκε στο τεύχος Μαΐου του Vanity Fair και το σέξι editorial σηματοδοτεί την παγκόσμια γνωριμία της 24χρονης κόρης της Madonna.

Στο εκπληκτικά ειλικρινές θέμα, η Lourdes μιλά για τα πάντα, από την ένταξη της στο Instagram νωρίτερα αυτό το έτος και το «δείπνο των ονείρων» της, μέχρι το ντεμπούτο της στο modelling και τον διάσημο πρώην φίλο της, Timothée Chalamet, τον οποίο συνάντησε ενώ φοιτούσε στο Γυμνάσιο Fiorello Music & Art and Performing Arts στο Μανχάταν. «Τον σέβομαι πολύ, ήμασταν για λίγο μαζί κάποια στιγμή», λέει η Lourdes στο Vanity Fair. «Ο πρώτος μου φίλος... ή οτιδήποτε άλλο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cherubsdontdie

Η Lourdes, 24 και ο Chalamet, 25 ετών, πυροδότησαν για πρώτη φορά ρομαντικές φήμες το 2013. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Andy Cohen στο SiriusXM το Νοέμβριο του 2017, ο Chalamet θυμήθηκε μια «πραγματικά διασκεδαστική βραδιά» με εκείνη.

«Συνήθως δεν μιλάω για αυτά τα πράγματα», είπε, κοκκινίζοντας και κάνοντας γνωστό το γεγονός ότι εξακολουθούν να είναι φίλοι. «Δεν έχει δει ακόμα το "Call Me by Your Name", αλλά είναι ενθουσιασμένη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Τελευταία, η Lourdes επικεντρώνεται στον χώρο της μόδας. Ύστερα από ένα διαφημιστικό με τη Y2k, το νεαρό μοντέλο πρωταγωνίστησε στην νέα καμπάνια του Marc Jacobs.

«Ο Marc έχει μια τεράστια ιστορία με τη Madonna και έτσι έχει νόημα για εμάς να θέλουμε την κόρη της να γίνει το πρόσωπο της εκστρατείας, καθώς ενσωματώνει τέλεια το νεανικό πνεύμα και την αδιάλλακτη αίσθηση της ατομικότητας που είναι κεντρική σε αυτήν τη νεότερη έκφραση της μάρκας», ανέφερε το δελτίο τύπου.

Στις φωτογραφίες, η Lourdes είχε κόκκινα μαλλιά, μακριά κόκκινα νύχια και τα signature φρύδια της. Το αστέρι ενσαρκώνει την μάρκα, η οποία «γιορτάζει τον εκλεκτικισμό και μια εξατομικευμένη προσέγγιση στο προσωπικό στυλ», αγκαλιάζοντας τις πρωτοποριακές πόζες και τα αξύριστα μαλλιά της στη μασχάλη.

Ο Chalamet συνδέθηκε ρομαντικά πρόσφατα με την 21χρονη ηθοποιό Lily-Rose Depp. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο χώρισαν τον περασμένο Απρίλιο, μετά από ένα χρόνο σχέσης. Ωστόσο, οι φήμες για πιθανή συμφιλίωση στροβιλίζονται από τότε που εντοπίστηκαν να ψωνίζουν μαζί στη Νέα Υόρκη το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Wikipedia

Δείτε ακόμη:

Τα hairstyles της Madonna είναι τόσο unique όσο και η μουσική της

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.