CELEBRITIES

Cindy Crawford: Το συγκινητικό «αντίο» στην αγαπημένη της γιαγιά


The Jennettes

27 Απριλίου 2021

Cindy Crawford: Το συγκινητικό «αντίο» στην αγαπημένη της γιαγιά
Η Cindy Crawford μοιράστηκε κάποια άσχημα νέα με τον κόσμο του instagram, καθώς έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της, Ramona.

Η Cindy Crawford μοιράστηκε κάποια άσχημα νέα με τον κόσμο του Instagram, καθώς έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της, Ramona.

To 55χρονο supermodel δημοσίευσε στο Instagram μια όμορφη σειρά φωτογραφιών μαζί με μια συγκινητική δήλωση που τιμά τη ζωή της γιαγιάς της. Σημείωσε ότι η Ramona είχε μια «καλή και ουσιώδη ζωή».

«Έκανε τα καλύτερα σάντουιτς με τυρί στη σχάρα στον ηλεκτρικό της φούρνο και είχε πάντα τα αγαπημένα μας μπισκότα με τσιπ σοκολάτας σε ένα κουτί καφέ στην κατάψυξη», συνέχισε το μοντέλο.

«Ήταν μια υπέροχη κόρη, σύζυγος, μητέρα, γιαγιά και προ-γιαγιά. Στο τελευταίο μας ταξίδι, ήρθε μαζί μου στην Ευρώπη. Εκείνη και εγώ φτιάξαμε ένα ποτό που ονομάσαμε: "Ψίθυρος" - βότκα με έναν «ψίθυρο» χυμού cranberry».

«Ramona... Υψώνω ένα ποτήρι για σένα σήμερα, για μια καλή ζωή. Σε αγαπάμε και θα μας λείψεις!», ολοκλήρωσε η Crawford, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να της γράψουν τα συλλυπητήρια τους, όπως η Naomi Campell και η Reese Witherspoon.

«Όμορφο αφιέρωμα Cindy, η θεϊκή γιαγιά σου ήταν ζεστή και στοργική», είπε η Naomi. «Λυπάμαι πολύ για την απώλεια αυτή και στέλνω την αγάπη και τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου σε εσάς, στη μαμά και την οικογένειά σας».

Η Reese Witherspoon, πρόσθεσε: «Τι απίστευτη γυναίκα! Σας στέλνω μια τεράστια αγκαλιά».

Παράλληλα, η κόρη της Cindy, Kaia Gerber, η οποία αρχίζει και γίνεται ένα από τα πιο hot ονόματα στη βιομηχανία της μόδας, είπε το δικό της αντίο στην προ-γιαγιά της με ένα story στο Instagram.

jenny.gr

«Μία από τις πιο δυνατές γυναίκες που γνώρισα ποτέ, ξεκουράσου τώρα με τους αγγέλους, γιαγιά Mona», έγραψε το νεαρό μοντέλο.

Δείτε ακόμη:

Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.