CELEBRITIES

PFW: Η Kristen Stewart απογείωσε το signature look του οίκου Chanel


The Jennettes

5 Οκτωβρίου 2021

PFW: Η Kristen Stewart απογείωσε το signature look του οίκου Chanel
PFW: Η Kristen Stewart απογείωσε το signature look του οίκου Chanel

Η φετινή Εβδομάδας μόδας ολοκληρώνεται στο Παρίσι και το show του οίκου Chanel εκτός από τις εντυπωσιακές δημιουργίες είχε και εντυπωσιακές καλεσμένες. Ανάμεσα στις εκλεκτές καλεσμένες ήταν και η ambassador του οίκου, η ταλαντούχα ηθοποιός, Kristen Stewart. Για την ακρίβεια η Stewart είναι η μούσα της Chanel. 

H ηθοποιός είναι το εναλλακτικό κορίτσι του Hollywood που έρχεται σε σύγκρουση με την κομψότητα του οίκου και δημιουργεί την τέλεια αντίθεση. Το look που επέλεξε ήταν απλό αλλά ταυτόχρονα τόσο stylish και για μία ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ! Η ίδια απογείωσε το signature tweed look του οίκου που λατρεψε η Coco  Chanel και το έκανε να δείχνει σύγχρονο και girly με τις δικές της πινελιές. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @christophedanchaud_

Το κομψό ροζ κοστούμι το συνδύασε με ένα μαύρο top με δαντέλα, μια αλυσίδα με edgy στιλ και τόσο τα μαλλιά της όσο και το μακιγιάζ της είχαν μια ροκ διάθεση που της ταίριαζε πολύ! 

Η ίδια μας απασχολεί το τελευταίο διάστημα καθώς ο επόμενος ρόλος που θα υποδυθεί είναι εκείνος της  πριγκίπισσας Νταϊάνας. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της και πλέον αναμένουμε να την απολαύσουμε ως Lady D.

Δείτε ακόμη: Diana: Μία αριστοκρατική πριγκίπισσα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.