CELEBRITIES

Μελώστε ελεύθερα: Ο Chris Martin αποκαλεί την Dakota Johnson «το σύμπαν του» σε συναυλία


The Jennettes

15 Οκτωβρίου 2021

Μελώστε ελεύθερα: Ο Chris Martin αποκαλεί την Dakota Johnson «το σύμπαν του» σε συναυλία

Πώς περνούν έτσι 4 χρόνια; Τόσο καιρό είναι μαζί ο Chris Martin και η Dakota Johnson και μου φαίνεται σαν να ήταν μόλις χτες που ακούσαμε τις πρώτες φήμες.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν θα δεις σε τρυφερές στιγμές στα social media αλλά ούτε και σε παπαρατσικές φωτογραφίες. Η πρώην σύζυγος Gwyneth Paltrow πάντως εγκρίνει και συμπαθεί πάρα πολύ την Dakota. «Απλά τη λατρεύω», έχει δηλώσει σε συνέντευξη. Κατά τα άλλα, η ζωή τους κυλά ήρεμα και μακριά από πολύ μεγάλα events.

Όλα αυτά μέχρι την περασμένη Τρίτη, σε συναυλία των Coldplay στο Λονδίνο. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο Chris Martin είναι ο δημιουργός και frontman του συγκροτήματος και στο κοινό βρισκόταν η αγαπημένη του, Dakota. Μας άφησε κάπως άναυδους όταν ξεκίνησε να παίζει το τελευταίο τραγούδι του "My Universe", σε συνεργασία με τους BTS. «Αυτό το τραγούδι είναι για το σύμπαν μου, και σήμερα είναι εδώ» είπε ο Chris στο κοινό, δείχνοντας απέναντι τη σύντροφό του. Πράγματι, η ηθοποιός ήταν εκεί και χαμογελούσε από ευτυχία με αυτήν την αφιέρωση. Λογικό, κι εγώ θα ήθελα να μου αφιερώσει ο Chris Martin το "Trouble".

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, τότε που ο φακός τους εντόπισε, για πρώτη φορά, να τρώνε σούσι στο Los Angelese. Τον Οκτώβριο του 2020, ο τραγουδιστής αγόρασε ένα σπίτι στο Malibu, και από τότε ζουν μαζί. Η στιγμή αυτή ήταν η ρομαντική δόση που είχαμε ανάγκη αυτήν την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.