CELEBRITIES

Η Sharon Osbourne μίλησε για καταστροφικό λίφτινγκ της: «Έμοιαζα με τον Κύκλωπα»


JTeam

26 Απριλίου 2022

Η Sharon Osbourne μίλησε για καταστροφικό λίφτινγκ της: «Έμοιαζα με τον Κύκλωπα»
Η Sharon Osbourne δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα της πρόσφατης πλαστικής που έκανε και δεν διστάζει να αποκαλύψει πώς νιώθει

Δεν είναι λίγες οι celebrities που έχουν κάνει μικρές ή μεγάλες παρεμβάσεις τόσο στο πρόσωπό τους όσο και στο σώμα τους. Όμως είναι ελάχιστες εκείνες που αποκαλύπτουν πως βιώνουν μία πλαστική επέμβαση και μάλιστα αν είναι ευχαριστημένες με το τελικό αποτέλεσμα.

Η Sharon Osbourne μίλησε ανοιχτά στους Sunday Times λέγοντας:«Έκανα λίφτινγκ τον Οκτώβριο και έμοιαζα σαν μια από αυτές τις μούμιες του βασιλιά». Η 69χρονη τηλεπερσόνα πρόσθεσε «Πονούσε πάρα πολύ. Δεν έχεις ιδέα».

Η διαδικασία διήρκεσε σχεδόν 5 ώρες και η Osbourne ένιωσε σαν να πέρασε ένας αιώνας μέσα στο χειρουργείο. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ένα μάτι είναι διαφορετικό από το άλλο. Έμοιαζα με τον Κύκλωπα. Το μόνο που μου έλειπε ήταν μία καμπούρα».

Δεν ήταν η μόνη δυσαρεστημένη με τα αποτελέσματα. Ο σύζυγός της, Ozzy Osbourne, της είπε: «Δεν με νοιάζει πόσο κοστίζει, θα πρέπει να διορθώσουμε το λάθος».

Η Osbourne δεν έκρυψε ποτέ ότι έχει κάνει πολλές αισθητικές παρεμβάσεις και μάλιστα έγραψε για αυτές στο βιβλίο της «Unbreakable» που εκδόθηκε το 2013.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.