CELEBRITIES

Οι Bennifer (ξανά)παντρεύονται και αυτή τη φορά θα του δώσουν να καταλάβει


JTeam

16 Αυγούστου 2022

Οι Bennifer (ξανά)παντρεύονται και αυτή τη φορά θα του δώσουν να καταλάβει
Getty Images
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη μεγάλη γαμήλια τελετή

Είναι το αγαπημένο μας ζευγάρι και θέλουμε συνέχεια να μαθαίνουμε νέα τους. Μας αδικείτε; Φυσικά μιλάμε για την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck οι οποίοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης μεταξύ τους στο Los Angeles, απόλαυσαν ένα υπέροχο μήνα του μέλιτος στο Παρίσι και τώρα ετοιμάζονται για έναν δεύτερο γάμο.

Το ζευγάρι έχει πολλούς διάσημους φίλους που θα ήθελαν να παραβρεθούν σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για εκείνους και έτσι πήραν την απόφαση να πραγματοποιήσουν μία ακόμη τελετή, έναν μήνα μετά το Λας Βέγκας. Σύμφωνα με το Page Six, το ζευγάρι πρόκειται να κάνει μία μεγάλη γιορτή που θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα διαρκέσει 3 ημέρες με πολλές εκπλήξεις για όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους τους. Η γαμήλια τελετή θα λάβει χώρα στην ιδιοκτησία του Affleck στην Georgia.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή θα γίνει το pre-wedding δείπνο, το Σάββατο η τελετή και την Κυριακή το πικ νικ για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Μάλιστα, η JLo έχει ήδη επιλέξει το νυφικό της το οποίο κατασκευάστηκε στην Ιταλία από τον οίκο Ralph Lauren. Εμείς αναμένουμε λοιπόν να δούμε υπέροχα στιγμιότυπα και από το δεύτερο γάμο του λαμπερού ζευγαριού. Με το καλό λοιπόν (ξανά)!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.