CELEBRITIES

O Johnny Depp θα είναι «το highlight» στο Savage X Fenty vol4 και εμείς αναρωτιόμαστε: Γιατί, Rihanna;


JTeam

3 Νοεμβρίου 2022

O Johnny Depp θα είναι «το highlight» στο Savage X Fenty vol4 και εμείς αναρωτιόμαστε: Γιατί, Rihanna;
@tmz
Ενθουσιασμένοι Rihanna και Johnny Depp για την guest συμμετοχή του ηθοποιού στο show. Αλλά μόνο αυτοί

Η Rihanna και η ομάδα της κλείνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το Savage X Fenty vol 4 show, το οποίο όπως κάθε φορά θα αποτελέσει και ένα από τα γεγονότα της χρονιάς για τη βιομηχανία της μουσικής και της μόδας. Όχι μόνο για το θέαμα που θα προσφέρει αλλά και λόγω των εκλεκτών καλεσμένων του. Ή και όχι τόσο εκλεκτών, τελικά.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, ένας από τους φετινούς celebrity guests θα είναι και ο Johnny Depp. Ο Depp σύμφωνα με το TMZ δεν θα συμμετέχει στην πασαρέλα, όμως θα δώσει το δικό του στίγμα στο σόου, καθώς αναμένετε να αποτελέσει ένα από τα highlights της βραδιάς.

Jenny.Gr
@tmz

Τόσο η Riri, όσο και ο Johnny είναι ενθουσιασμένοι για την εμφάνιση του ηθοποιού, και όλα όσα έχουν ετοιμάσει για το κοινό. Το κοινό βέβαια δεν το ρώτησε κανείς, καθώς μετά τη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard και όλα όσα αποκαλύφθηκαν για τον Depp κατά τη διάρκειά της, μια πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου βλέπει πλέον τον ηθοποιό με άλλο μάτι -κοινώς, ως κακοποιητή. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε γιατί η Rihanna θέλησε να τον καλέσει στο show, μια κάπως σοκαριστική επιλογή αν θυμηθούμε το δικό της ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και τη θέση που παίρνει πάντα υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών, αλλά σίγουρα δεν είναι μια απόφαση που μας χαροποιεί ή στηρίζουμε.

Όσο για το πόσο καταστράφηκε η εικόνα και η καριέρα του Johnny Depp μετά τη δική, όπως υποστήριζαν διάφοροι, βλέπετε τα αποτελέσματα. Μιλάμε για ολική καταστροφή.

Μένουν λίγες μέρες μέχρι την προβολή του show, όπου και θα δούμε τον ρόλο του Depp σε αυτό. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι επίσης θρυλικά μοντέλα όπως οι Cindy Crawford, Cara Delevigne, Irina Shayk και πολλοί αστέρες του Hollywood.

To Savage X Fenty vol 4 show θα μεταδοθεί στο Amazon Prime Video, στις 9 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.