CELEBRITIES

Heather Dubrow: To 12χρονo παιδί της έκανε coming out ως τρανς


JTeam

5 Μαρτίου 2023

Heather Dubrow: To 12χρονo παιδί της έκανε coming out ως τρανς
Instagram:@Heather Dubrow
Το υποστηρικτικό μήνυμα της Heather Dubrow είναι η αντίδραση που θα έπρεπε να έχει κάθε οικογένεια

Η 54χρονη σταρ δημοσίευσε μια ανάρτηση στα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο, αναφέροντας ότι το 12χρονο παιδί της έκανε coming out ως τρανς και ακούει πλέον στο όνομα «Ace».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γιων, η Heather Dubrow μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει μια παραλία και κάτω στην άμμο είναι σχηματισμένο το όνομα «Ace», και στη λεζάντα έγραψε: «Σε αγαπάμε, ο μικρότερος γιος μας, Ace».

«Η δουλειά μας ως γονείς είναι να δώσουμε στα παιδιά μας ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον, ώστε να μπορούν να μεγαλώσουν υγιείς, χαρούμενοι, με αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητοι άνθρωποι. Επειδή ο Ace είναι ένα παιδί 12 ετών και έχει όλη τη ζωή μπροστά του- θα το αφήσουμε να πει τη δική του ιστορία κάποια μέρα, αν το επιλέξει. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι : Αce, σε αγαπάμε τόσο πολύ και νιώθουμε περήφανοι που είμαστε οι γονείς σου. Ο αδερφός και οι αδερφές σου σε αγαπούν και σε στηρίζουν επίσης».

Η Heather Dubrow έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα αγάπης και αυτό είναι που κρατάμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.