CELEBRITIES

Hilary Swank: Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού με τα δίδυμα μωρά της


JTeam

10 Απριλίου 2023

Hilary Swank: Η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού με τα δίδυμα μωρά της
@hilaryswank
«Δεν ήταν εύκολο! Αλλά άξιζε τον κόπο», έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός

Με ένα ιδιαίτερα τρυφερό στιγμιότυπο, η Hilary Swank επιβεβαίωσε πως γέννησε και έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά που περίμενε. Ένα κορίτσι και ένα αγόρι, κρατά στη νέα της φωτογραφία η διάσημη ηθοποιός, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας γράφει χαρακτηριστικά αναφερόμενη στον τοκετό τους:

«Δεν ήταν εύκολο! Αλλά άξιζε τον κόπο», δήλωσε η Swank. Ακόμη, ευχήθηκε «Καλό Πάσχα!» στους ακολούθους της, ενώ επισήμανε ότι είναι μία «δημοσίευση από τον Παράδεισο», αφού στη πρώτη της εικόνα με τα δίδυμα παιδιά της, κοιτούν προς ένα ηλιοβασίλεμα.

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους η ταλαντούχα ηθοποιός ανακοίνωσε στο «Good Morning America» ότι η ίδια και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών Philip Schneider περιμένουν δίδυμα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σ΄ ένα ραντεβού στα τυφλά που διοργανώθηκε από κοινούς φίλους τον Νοέμβριο του 2016. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, σε μία παραμυθένια τελετή στο δάσος του Santa Lucia Preserve, στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.