CELEBRITIES

H ξεχωριστή εμφάνιση της Kate Middleton στην έναρξη της Eurovision


JTeam

14 Μαΐου 2023

H ξεχωριστή εμφάνιση της Kate Middleton στην έναρξη της Eurovision
Instagram/ @_kate_middleton_royal
H Πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε την έκπληξη στον τελικό της Eurovision παίζοντας στο πιάνο της τον περσινό νικητήριο τραγούδι

Το βράδυ του Σαββάτου οι τηλεθεατές της Eurovision σίγουρα δεν περίμεναν να δουν στις οθόνες τους την Kate Middleton. Οι διοργανωτές όπως φαίνεται έκαναν την απόλυτη ανατροπή και κατάφεραν να την πείσουν να είναι η guest της βραδιάς.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε με ένα video που φαίνεται να είναι καθισμένη στο πιάνο της και ντυμένη με ένα εντυπωσιακό maxi μπλε φόρεμα με την υπογραφή της Jenny Packham και να μας δείχνει ένα ακόμη ταλέντο της.

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανέλαβε να φιλοξενήσει τη φετινή Eurovision εκ μέρους της Ουκρανίας, η οποία κέρδισε πέρυσι με το τραγούδια "Stefania" του συγκροτήματος Kalush αλλά λόγω πολέμου ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσει τη διοργάνωση. Τόσο η Kate όσο και ο πριγκίπισσας της Ουαλίας, ανέβασαν στα social media video και φωτογραφίες καλώντας τους Ευρωπαίους να απολαύσουν το θεσμό της Eurovision στο Liverpool.

Δείτε την εμφάνιση της Kate Middleton:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.