CELEBRITIES

Lily-Rose Depp: Ερωτευμένη η κόρη του Johnny Depp - Aυτή είναι η 25χρονη σύντροφός της


JTeam

28 Μαΐου 2023

Lily-Rose Depp: Ερωτευμένη η κόρη του Johnny Depp - Aυτή είναι η 25χρονη σύντροφός της
Αυτή είναι η νέα σχέση της Lily-Rose Depp

Η Lily-Rose Depp, κόρη του Johnny Depp, βρέθηκε στις Κάννες κάνοντας μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση και σύμφωνα με τα ξένα μέσα ανυπομονούσε να επιστρέψει στο Los Angeles για να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της νέας της συντρόφου, της ράπερ 070 Shake ή Daniel Valbuena. Οι φωτογράφοι κατέγραψαν αυτή τη ρομαντική συνάντηση στο αεροδρόμιο. Μάλιστα οι δύο τους αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα και αντάλλαξαν φιλιά και αγκαλιές.

Η 23χρονη Depp βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών λόγω της πρεμιέρας, της νέας της σειράς με τον Weeknd, «The Idol». Η Lily-Rose έχει σχέση με την Daniel Valbuena από τον Ιανουάριο, αλλά τώρα δείχνει να απολαμβάνει το νέο της έρωτα.

Η 070 Shake είναι 25 χρονών και συνεργάζεται μετην μουσική εταιρεία του Kanye West από το 2017. Είναι γνωστή για τη συνεργασία της στο άλμπουμ του Ye στο κομμάτι «Ghost Town».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.