CELEBRITIES

Jennifer Garner: «Διατήρησα μια υγιή σχέση με τον πρώην μου για την υγεία των παιδιών μου»


JTeam

11 Ιουνίου 2023

Jennifer Garner: «Διατήρησα μια υγιή σχέση με τον πρώην μου για την υγεία των παιδιών μου»
Splash Ideal Images
H Jennifer Garner μίλησε για την σχέση της με τον πρώην της

H Jennifer Garner παραχώρησε μια συνέντευξη για τις ανάγκες της σειράς του Variety Actors on Actors μαζί με τη Sheryl Lee Ralf και αποκάλυψε πώς είναι η σχέση της με τον Affleck.

Η Garner χαρακτήρισε « χάος» την ανατροφή των παιδιών. Πρόσθεσε βέβαια ότι παρότι είναι χαοτικό, η γονεϊκότητα "είναι ένα πραγματικό δώρο", ενώ επιβεβαίωσε πως διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck.

Κατά τη διάρκεια της συζύτησης η Sheryl τόνισε: «Έκανες κάτι που έκανα και εγώ - διατήρησα μια υγιή σχέση με τον πρώην μου για την υγεία και την ευημερία των παιδιών μου. Με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω μας όλη την ώρα, μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι δύσκολο». Η Jennifer συμφώνησε λέγοντας ένα "Χμμ...'. Αυτό το συγκαταβατικό ύφος δείχνει ότι οι δυο τους έχουν εστιάσει στην ανατροφή των παιδιών τους.

Η Garner και ο Affleck χώρισαν μετά από μια δεκαετία γάμου το 2015, και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά: την Violet, 17 ετών, την Seraphina, 14, και τον Samuel, 10.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.