CELEBRITIES

Pink: Κάποιος της πέταξε τη στάχτη της μητέρας του, εν μέσω συναυλίας


JTeam

28 Ιουνίου 2023

Pink: Κάποιος της πέταξε τη στάχτη της μητέρας του, εν μέσω συναυλίας
Μία συναυλία διαφορετική από τις άλλες, όχι με την καλή έννοια

Όταν είσαι διάσημος και κάνεις συναυλία, έχεις συνηθίσει να σου πετάνε πράγματα στη σκηνή – με την καλή έννοια. Από σουτιέν μέχρι λούτρινα, τα δώρα των φαν σου είναι πολλά και θέλουν να στα δώσουν. Ε, η Pink τραγούδησε στο British Summer Festival του Λονδίνου και πήρε ένα δωράκι διαφορετικό από τα άλλα. Ένα δωράκι μακάβριο, αν θέλεις: τις στάχτες της μητέρας κάποιου.

Διάβασες πολύ σωστά, δεν είναι καθόλου αστείο. Κάποιος της πέταξε μία τσάντα με στάχτη. Εκείνη, όπως είναι φυσικό, σοκαρίστηκε και σταμάτησε για λίγο, προκειμένου να του μιλήσει. «Αυτό εδώ είναι η μαμά σου;», τον ρώτησε. «Δεν ξέρω πώς να νιώσω για αυτό», συνέχισε κι έκανε στην άκρη τη σακούλα, για να συνεχίσει το show.

Η στιγμή έγινε viral. «Είναι τόσο λάθος με τόσους τρόπους», έγραψε κάποιος στο Twitter.

«Δεν είναι καν αστείο, είναι απλώς περίεργο», κάποιος άλλος.

Σίγουρα κάτι αχρείαστο, που ωστόσο τονίζει πόσο σημαντικό είναι το να γίνονται έλεγχοι, πριν φέρει καθένας οτιδήποτε θέλει σε μία συναυλία. Οι ειδικοί, πάντως, θεωρούν ότι μεγάλη ευθύνη σε όλο αυτό έχει ο συνδυασμός των σχεδόν ανύπαρκτων δεξιοτήτων κοινωνικοποίησης ενός ατόμου, με την πανδημία που μας κράτησε σπίτι τόσον καιρό, την κατανάλωση αλκοόλ και την ανάγκη για λίγη προσοχή στα social. Βγάζει νόημα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.