CELEBRITIES

Ντέμι Μουρ: Πήγε στο Milan Fashion Week και είναι στα καλύτερά της - Η σέξι εμφάνιση σε σόου της Fendi


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2023

Ντέμι Μουρ: Πήγε στο Milan Fashion Week και είναι στα καλύτερά της - Η σέξι εμφάνιση σε σόου της Fendi
@demimoore / instagram
Συνοδευόμενη από την Άμπερ Βαλέτα, η 60χρονη Ντέμι Μουρ έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρόσφατο σόου της Fendi

Μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές σε Ελλάδα και Ιταλία, η 60χρονη Ντέμι Μουρ είναι στα καλύτερα της και αυτό σίγουρα βγαίνει προς τα έξω. Με ιδιαίτερα καλή διάθεση, χαμογελαστή ως συνήθως και με κατακόκκινο σύνολο έδωσε το παρών σε επίδειξη μόδας της Fendi, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου.

Jenny.Gr
@demimoore

Η διάσημη ηθοποιός έφτασε στο σόου συνοδευόμενη από την Άμπερ Βαλέτα και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, με την άνεση της και το εκρηκτικό της σύνολο, το οποίο επιμελήθηκε ο Brad Goreski.


Από την εμφάνισή της δεν έλειψαν τα εντυπωσιακά ασημένια κοσμήματα, αλλά και μια κλασσική μαύρη τσάντα, επίσης Fendi. H ίδια πόσταρε στιγμιότυπα από την εκδήλωση, και παρακολούθησε στο front row τις νέες δημιουργίες του οίκου, παρέα με εξίσου διάσημους καλεσμένους, όπως η Ναόμι Κάμπελ, η Κέιτ Μος, η Ναομι Γουότς και άλλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.