CELEBRITIES

Το συγκινητικό βίντεο του Τζεφ Μπέζος από το γκαράζ όπου ίδρυσε την Amazon


JTeam

3 Νοεμβρίου 2023

Το συγκινητικό βίντεο του Τζεφ Μπέζος από το γκαράζ όπου ίδρυσε την Amazon
Splash News
Ο Τζεφ Μπέζος μας «ξενάγησε» στο πρώτο γραφείο της Amazon  

Με αφορμή την απόφασή του να αφήσει πίσω του το Σιάτλ, έπειτα από χρόνια, και να μετακομίσει στο Μαϊάμι, εκεί όπου έζησε ως παιδί, ο Τζεφ Μπέζος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το 1994, με το πρώτο «γραφείο» της Amazon.

Ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - σύμφωνα με τον με τον δείκτη Bloomberg Billionaires Index - εξήγησε μέσω της ανάρτησης ότι αποφάσισε να επιστρέψει στο Μαϊάμι για δύο λόγους: Αφενός για είναι κοντά στους γονείς του και αφετέρου γιατί οι δραστηριότητες της Blue Origin μετατοπίζονται στο ακρωτήριο Κανάβεραλ.

«Το Σιάτλ υπήρξε το σπίτι μου από το 1994, όταν ξεκίνησα την Amazon από το γκαράζ μου», ανέφερε στην ανάρτησή του, εξηγώντας πως ο πατέρας του είχε τραβήξει αυτό το βίντεο, με την «περιοδεία στο πρώτο “γραφείο” της Amazon».

«Οι γονείς μου ήταν πάντα οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου. Πρόσφατα επέστρεψαν στο Μαϊάμι, όπου ζούσα όταν ήμουν μικρότερος. Θέλω να είμαι κοντά στους γονείς μου και λατρεύω το Μαϊάμι», σημείωσε.

Στο βίντεο που μοιράστηκε, εμφανίζεται να μας «ξεναγεί» στο γραφείο του. «Αυτά είναι όλα», λέει καθώς η κάμερα κινείται σε όλο το γραφείο. «Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να περιηγηθείς στα γραφεία της Amazon.com».

Ο Μπέζος αγόρασε πρόσφατα μια έπαυλη επτά υπνοδωματίων στο Ιντιαν Κρικ, ένα τεχνητό νησί-φράγμα στην ευρύτερη περιοχή του Μαϊάμι, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως «καταφύγιο δισεκατομμυριούχων».

Παράλληλα, διαθέτει σπίτια στην Ουάσινγκτον, τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Μάουι, καθώς και ένα ράντσο 300.000 στρεμμάτων στο Τέξας, στη βάση του οποίου βρίσκεται ο χώρος εκτόξευσης του πυραύλου New Shepard της Blue Origin.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.