CELEBRITIES

Η Columbia Pictures αλλάζει το ιστορικό logo της -Ποια είναι η «Γυναίκα με τη δάδα»


Μάγκυ Πετροπούλου

25 Νοεμβρίου 2023

Η Columbia Pictures αλλάζει το ιστορικό logo της -Ποια είναι η «Γυναίκα με τη δάδα»
Χρόνια μετά έγινε η αποκάλυψη

Η Columbia Pictures κλείνει τα 100 χρόνια της στη βιομηχανία του θεάματος και αυτό είναι η κατάλληλη αφορμή για να προχωρήσει η Sony -όπως και ανακοίνωσε- σε μια σειρά από αλλαγές με τον ερχομό του καινούργιου χρόνου, αρχίζοντας με το λογότυπο της πασίγνωστης εταιρείας.

Τι θα κάνουν; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει ήδη στο φως θα ανανεώσουν την εμβληματική γυναίκα με τη δάδα που την βλέπουμε στην έναρξη όλων των ταινιών -υπομονή, αυτό θα γίνει μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Ποια είναι η εμβληματική «Γυναίκα με τη δάδα»;

Σε άλλους θυμίζει αρχαία Ελληνίδα θεά, σε άλλους το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Όπως και να έχει η «Κυρία Κολούμπια»v- έτσι πια έχει μείνει στην ιστορία- είναι πασίγνωστη και τόσο αγαπημένη, αφού βρίσκεται σε μερικές από τις ταινίες που έχουμε όλοι ξεχωρίσει και που βλέπουμε ξανά και ξανά με μανία στο πέρασμα των χρόνων.

Η αλήθεια είναι πως για αρκετά χρόνια υπήρχε η φήμη ότι οι δημιουργοί της εμπνεύστηκαν από τη διάσημη ηθοποιό, Ανέτ Μπένινγκ, μιας και το πρόσωπό της μοιάζει με αυτό της γυναίκας.

Πριν από 7 χρόνια, σε σχετική ερώτηση που της είχε γίνει, είχε απαντήσει πως όντως μοιάζουν και πως ίσως χρησιμοποίησαν δική της φωτογραφία, χωρίς κανείς ποτέ να την είχε ενημερώσει γι' αυτό.

Ποια είναι η αλήθεια όμως;

Το παραπάνω σενάριο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικά όπως κατάλαβες πολύ καλά, γιατί ο ζωγράφος που προσέλαβαν από την εταιρεία το 1992 για να φτιάξει τη μακέτα του λογότυπου, αποκάλυψε ότι το μοντέλο του ήταν μια γυναίκα με το όνομα, Τζένι Τζόσεφ.

Η ίδια ήταν τότε τότε 28 χρονών και εργαζόταν ως βοηθός της φωτογράφου, Κάθυ Άντερσον.

Την ρώτησαν αν ήθελε να το κάνει, έναντι μιας μικρής αμοιβής, είπε το ναι και η επιτυχία ήρθε. Δεν ήταν όμως έτοιμη να την διαχειριστεί και έτσι ζήτησε να κρατήσουν κρυφή την ταυτότητά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS