CELEBRITIES

Η Άνια Τέιλορ Τζόι κερδίζει τις εντυπώσεις στο after party των BAFTA


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

20 Φεβρουαρίου 2024

Η Άνια Τέιλορ Τζόι κερδίζει τις εντυπώσεις στο after party των BAFTA
GETTY IMAGES
Η Άνια Τέιλορ Τζόι με ένα minimal εκπληκτικό look στο Fashion & Film Party

Μετά τα βραβεία BAFTA και πριν την τελευταία μέρα του London Fashion Week, ηθοποιοί, συγγραφείς, μοντέλα και celebrities κατευθύνονται στο Annabel’s για το μοναδικό Fashion & Film Party της αγγλικής Vogue σε συνεργασία με την Tiffany & Co., που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Είναι κυριολεκτικά το afterparty των βραβείων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισε η ηθοποιός Άνια Τέιλορ Τζόι, η οποια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό ενδυματολογικά στο press tour του Dune: Part Two, αν και η Ζεντάγια έκλεψε τα φλας. Η Άνια λοιπόν επέλεξε να φορέσει ένα look από τον οίκο μόδας Fendi, που αποτελούνταν από δύο κομμάτια. Το crop top σε στιλ bralette με μεταλλικό χρυσό και κρεμ χοντρές τιράντες και την ασορτί κρεμ μεταξωτή pencil φούστα -ψηλόμεση φυσικά- που έφτανε μέχρι τον αστράγαλο. Για να «ηρεμήσει» το σύνολο η ηθοποιός συνδύασε ένα ζευγάρι μυτερές λευκές Jimmy Choo γόβες, ενώ τα κοσμήματά της ήταν εντυπωσιακά με το διαμαντένιο κολιέ της να κερδίζει τις εντυπώσεις. Σύγχρονο, minimal, θηλυκό και σικάτο. Μπράβο Άνια!

Το look στην πασαρέλα της Fendi

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image
Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.