CELEBRITIES

Χάρι Στάιλς: Γυναίκα του έστειλε 8.000 επιστολές μέσα σε έναν μήνα – Βρίσκεται υπό κράτηση


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2024

Χάρι Στάιλς: Γυναίκα του έστειλε 8.000 επιστολές μέσα σε έναν μήνα – Βρίσκεται υπό κράτηση
SPLASH via Ideal Image
Η γυναίκα έστειλε στον ποπ σταρ, και πρώην μέλος των One Direction, χειρόγραφες επιστολές στη διεύθυνσή του

Σχεδόν 8.000 κάρτες σε λιγότερο από έναν μήνα έστειλε μία fan στον Χάρι Στάιλς, σύμφωνα με πληροφορίες του BBC. Η γυναίκα, με το όνομα Μάιρα Καρβάλιο, έστειλε στον ποπ σταρ, και πρώην μέλος των One Direction, χειρόγραφες επιστολές, ενώ παρήγγειλε και πολλές κάρτες για εκείνον μέσω του διαδικτύου.

Στη συνέχεια, έστειλε αυτές τις κάρτες στη διεύθυνσή του, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δικαστήριο της περιοχής Χάροου στο Λονδίνο. Οι εισαγγελείς, υποστηρίζουν ότι ορισμένες από τις κάρτες που του έστειλε η fan ήταν γαμήλιες κάρτες. Δύο από τις επιστολές παραδόθηκαν από εκείνη στη διεύθυνση του καλλιτέχνη.

Τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι η Μάιρα Καρβάλιο είναι υπήκοος Βραζιλίας, και διέμενε σε έναν ξενώνα στο Earl's Court, στο δυτικό Λονδίνο, αφού έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ότι η οικογένειά της δεν γνώριζε ότι είχε ταξιδέψει στη χώρα.

Η fan του Χάρι Στάιλς είναι υπό κράτηση για την υπόθεση, η οποία θα εξεταστεί στο δικαστήριο τον Απρίλιο. Η ίδια, εμφανίστηκε στην ακρόαση του δικαστηρίου μέσω βιντεοδιάσκεψης από τις γυναικείες φυλακές, στις οποίες κρατείται και επιβεβαίωσε μόνο το όνομά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.