CELEBRITIES

Μπιγιόνσε: Έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατέκτησε την «κορυφή» του Billboard’s Country songs


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2024

Μπιγιόνσε: Έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που κατέκτησε την «κορυφή» του Billboard’s Country songs
Splash News
Το νέο τραγούδι της Μπιγιόνσε, «Texas Hold 'Em», έγινε Νο1 επιτυχία

Η πρώτη μαύρη γυναίκα που έφτασε στην «κορυφή» του chart Hot Country Songs του Billboard, έγινε η Μπιγιόνσε αφού το τραγούδι της «Texas Hold ‘Em» έφτασε στο Νο1, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε στις αρχές Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, το «Texas Hold ‘Em» βγήκε στις 11 Φεβρουαρίου και μέσα σε τέσσερις ημέρες προβλήθηκε 19,2 εκατομμύρια φορές, με βάση τα στοιχεία της εταιρείας Luminate.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, με το συγκεκριμένο τραγούδι - το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με το «16 Carriages», η σούπερ σταρ βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφή των country charts. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το «16 Carriages» βρέθηκε στην θέση της λίστας. Τα δύο νέα τραγούδια της, περιλαμβάνονται στο δεύτερο άλμπουμ της τριλογίας «Renaissance» με τίτλο «Act II»,το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου.

Η Μπιγιόνσε, έγινε επίσης η δεύτερη σόλο καλλιτέχνιδα που κάνει το ντεμπούτο της στο Νο1, μετά την Τέιλορ Σουίφτ το 2021. Παράλληλα, η ίδια είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που βρίσκεται στην κορυφή και στα chart Hot Country Songs και Hot R&B/Hip-Hip Songs από τότε που ξεκίνησαν οι λίστες, το 1958. Ο Ρέι Τσαρλς, ο Μπίλι Ρέι Σάιρους, ο Τζάστιν Μπίμπερ και ο Μόργκαν Γουόλε, είναι οι μόνοι καλλιτέχνες που έχουν ηγηθεί και στα δύο charts.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.