CELEBRITIES

Κιάρα Φεράνι και Φέντεζ χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2024

Κιάρα Φεράνι και Φέντεζ χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου
IG @chiaraferragni
Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ αποφάσισαν να «τραβήξουν» χωριστούς δρόμους

Κατά καιρούς είχαν γραφτεί αρκετά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «κρίση» στον γάμο της επιχειρηματία και fashion influencer, Κιάρα Φεράνι, και του μουσικού, Φέντεζ. Τις τελευταίες ώρες, όμως, τον γύρο του διαδικτύου κάνει μία είδηση που αναφέρει πως το ζευγάρι χώρισε, μετά από 5 χρόνια γάμου.

Η ιστοσελίδα «Dagospia», αναφέρει ότι η Φεράνι και ο Φέντεζ είχαν ψυχρανθεί από το περσινό Sanremo, όταν ο ράπερ δέχθηκε ένα φιλί στο στόμα από συνάδελφό του επί σκηνής, και ενώ εκείνη ήταν παρουσιάστρια. Ωστόσο, μετά το θέμα υγείας του Φέντεζ, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Τα «σύννεφα», όμως, δεν άργησαν να επιστρέψουν. Έτσι, μετά το οικονομικό σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη η Φεράνι τον περασμένο Δεκέμβριο, προέκυψαν εκ νέου προβλήματα.

Τα δημοσιεύματα

«Η Κιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ χώρισαν. Ο μουσικός έφυγε από το σπίτι την περασμένη Κυριακή», γράφει σε δημοσίευμά της η ιταλική «Corriere della Sera». «Από το περσινό Φεστιβάλ του Sanremo, το γυαλί μαζί τους είχε "ραγίσει", αλλά η influencer είχε αναβάλει οποιαδήποτε απόφαση να φύγει από κοντά του για να μείνει κοντά στον ασθενή σύζυγό της», τονίζει η εφημερίδα.

Συνεχίζοντας, αναφέρει ότι όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα με την επιχείρησή της «ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα, επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση». «Υπήρχε ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Φέντεζ ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια, ο μουσικός πήγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι. Έτσι τελειώνει το Ferragnez».

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, η Φεράνι δημοσίευσε «αινιγματικά» stories. «Στη ζωή, και η νίκη και η ήττα θα συμβούν. Αυτό που δεν είναι ποτέ αποδεκτό είναι να σταματήσει κανείς. Και η δύναμη δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα σου», ήταν τα λόγια από ένα βιβλίο, την εικόνα του οποίου μοιράστηκε η ίδια στα social media. Πάντως, τόσο η Φεράνι όσο και ο Φέντεζ, έχουν ακόμα τα κοινά τους posts στα social media.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.