CELEBRITIES

Κατηγορείται και ο γιος του Diddy, επίσης ράπερ, για σεξουαλική κακοποίηση


6 Απριλίου 2024

Κατηγορείται και ο γιος του Diddy, επίσης ράπερ, για σεξουαλική κακοποίηση
Instagram
Το περιστατικό, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, έγινε σε ένα γιοτ που είχε ναυλώσει ο πατέρας του το καλοκαίρι του 2022

Μπορεί να συνεχίζεται αυτή τη στιγμή η έρευενα για την εγκληματική δράση του Sean «Diddy» Combs για μια σειρά από σεξουαλικές επιθέσεις και σωματεμπορία, όμως δεν είναι το μόνο θέμα που αντιμετωπίζει η οικογένεια.

Τι εννοώ; Μόλις ήρθε στο φως ότι ο 25χρονος γιος του, Christian «King» Combs μηνύθηκε για σεξουαλική επίθεση κατά της Grace O'Marcaigh.

Πρόκειται για μια γυναίκα που εργαζόταν σε ένα γιοτ που είχε ναυλώσει ο πατέρας του το καλοκαίρι του 2022, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την αγωγή της που κατατέθηκε την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση και πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας - επίσης κατηγορεί και τον Diddy για υποβοήθηση του γιου του.

Τι υποστηρίζει η Grace O'Marcaigh

Η ίδια αναφέρει πως το ταξίδι «πουλήθηκε ως μια υγιής οικογενειακή εκδρομή», αλλά γρήγορα μετατράπηκε σε «ηδονιστικό περιβάλλον».

Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα στα τέλη Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, λίγο πριν ο Diddy διοργανώσει ένα πάρτι με σταρ σε γιοτ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το TMZ, ισχυρίζεται ότι ο King προσπάθησε να τη φιλήσει και να την πιάσει αφού της έδωσε ένα σφηνάκι που υποπτεύεται ότι είχε μέσα ναρκωτικά. Επίσης η ίδια έχει ηχογραφήσει τον όλο διάλογό τους - σε αυτόν απορρίπτει τις προτάσεις του και προσπαθεί να του ξεφύγει.

Στη συνέχεια, σύμωνα με την ίδια, ο King προσπάθησε να την αναγκάσει να του κάνει στοματικό σεξ. Στην αγωγή μάλιστα έχει επισυνάψει και φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι της, τις οποίες, όπως λέει, απέκτησε κατά τη διάρκεια του καβγά, ενώ προσπαθούσε να τον απωθήσει και να γλιτώσει.

Jenny.Gr
Instagram

Τι υποστηρίζει δικηγόρος στην ομάδα υπεράσπισης των Diddy και King

Ο Aaron Dyer, απάντησε στη μήνυση με δήλωσή του στο Us Weekly. «Δεν έχουμε δει την αγωγή αυτής της γυναίκας, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να περιμένουμε τα ίδια κατασκευασμένα ψέματα που έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε από τον Tyrone Blackburn και τους πελάτες του, όπως ακριβώς είδαμε και στην αγωγή του Rodney Jones - η οποία δεν έχει ακόμη επιδοθεί», τόνισε.

«[Ο Tyrone Blackburn] Μόλις νωρίτερα αυτή την εβδομάδα δέχτηκε χαστούκι από ομοσπονδιακό δικαστή στη Νέα Υόρκη για το "μοτίβο συμπεριφοράς" του, που συνίσταται στην "αθέμιτη [κατάθεση] υποθέσεων σε ομοσπονδιακό δικαστήριο για να συγκεντρώσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης, να φέρει σε δύσκολη θέση τους κατηγορούμενους με πρόστυχους ισχυρισμούς και να πιέσει τους κατηγορούμενους να συμβιβαστούν γρήγορα», συνέχισε.

Και ολοκλήρωσε ως εξής: «Δύο ημέρες μετά την παραπομπή του στην πειθαρχική επιτροπή της Νότιας Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, είναι ενδιαφέρον ότι επέλεξε να καταθέσει νέα αγωγή στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για άλλη μια σελίδα από το ίδιο εγχειρίδιό του, καθώς μάθαμε για την αγωγή αυτή με τον ίδιο τρόπο που όλοι μαθαίνουν για τις καταθέσεις του κ. Μπλάκμπερν: μέσω των μέσων ενημέρωσης».

Οι εξελίξεις στην υπόθεση

Μετά τη σύλληψη του King και του αδελφού του, Τζάστιν τον περασμένο μήνα κατά τη διάρκεια επιδρομών στα σπίτια του πατέρα τους στο Λος Άντζελες και στο Μαϊάμι, προσέλαβαν τον δικηγόρο Τζέφρι Λίχτμαν και αμέσως κατηγόρησαν τους ερευνητές για «υπερβολική χρήση βίας» κατά τη διάρκεια της σύλληψης στην έπαυλη Holmby Hills, στο Λος Άντζελες.

Επίσης ο King έγραψε στο Snapchat: «Σταματήστε να λέτε ψέματα».

Τέλος να σε ενημερώσω πως ο Diddy έχει ήδη πολλές αγωγές για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, ενώ πρόσφατα έγινε έφοδος των Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας στα σπίτια του, όπου εθεάθησαν να αφαιρούν κουτιά και σακούλες με αποδεικτικά στοιχεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS