CELEBRITIES

Η Μάργκο Ρόμπι θα κάνει ταινία τη Monopoly. Το επιτραπέζιο.


JTeam

11 Απριλίου 2024

Η Μάργκο Ρόμπι θα κάνει ταινία τη Monopoly. Το επιτραπέζιο.
Η Μάργκοτ Ρόμπι αφήνει τον κόσμο της Barbie για να εισέλθει σε αυτόν της Monopoly. Θα είναι sountrack το ZARI της Μαρίνας Σάττι;

Την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες και έγινε θέμα συζήτησης σε κάθε χώρα όπου προβλήθηκε. Ο λόγος για την ταινία της Barbie, την οποία υποδύθηκε η Μάργκο Ρόμπι, βάζοντας, παράλληλα, την υπογραφή της στο συνολικό αποτέλεσμα μέσω της εταιρείας παραγωγής της LuckyChap.

Μόλις μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία της είδησης, ότι η εταιρεία της Μάργκοτ Ρόμπι θα κάνει ταινία το Sims, μια καινούργια πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας. Η εταιρεία παραγωγής της θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια, που έχουν κυκλοφορήσει σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως, και δεν είναι άλλο από τη Monopoly.

Προς το παρόν, δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς ακριβώς θα γίνει ταινία το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι μικρών και μεγάλων. Θα υπάρχει κεντρικός ήρωας; Τι θα γίνεται με τις ιδιοκτησίες και το χτίσιμο των σπιτιών; Θα υπάρχει η φυλακή; Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία; Αυτά κι άλλα πολλά είναι τα ερωτήματα όλων εκείνων που διάβασαν τη συγκεκριμένη είδηση, αφού προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και περιέργεια για τον τρόπο που θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στο φεστιβάλ κινηματογράφου στο Λας Βέγκας από τον πρόεδρο της Lionsgate Motion Picture Group, λέγοντας: «Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερη ομάδα παραγωγής για αυτήν την αγαπημένη και εμβληματική μάρκα πέρα από τη LuckyChap. Είναι εξαιρετικοί παραγωγοί και επιλέγουν τα έργα τους με μεγάλη σκέψη και προσοχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με ολόκληρη την ομάδα της LuckyChap σε αυτό που όλοι πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι η επόμενη υπερπαραγωγή τους».

«Η Monopoly είναι ένα κορυφαίο επιτραπέζιο παγκοσμίως που έχει απήχηση σε όλες τις γενιές και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το φέρουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες», είπε εκπρόσωπος της LuckyChap.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.