CELEBRITIES

Κάνιε Γουέστ: Ύποπτος για ξυλοδαρμό άντρα που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στην Μπιάνκα Σενσόρι


JTeam

18 Απριλίου 2024

Κάνιε Γουέστ: Ύποπτος για ξυλοδαρμό άντρα που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στην Μπιάνκα Σενσόρι
Splash News
Ο ράπερ βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας

Σεξουαλική επίθεση κατά της Μπιάνκα Σενσόρι, φαίνεται πως εξαπέλυσε ένας άντρας, πριν λίγες μέρες στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι εκπρόσωποι του Κάνιε Γουέστ. Μάλιστα, μερικές πηγές, είχαν δηλώσει ότι ο ράπερ βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας ως ύποπτος για ξυλοδαρμό, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ενός άντρα που «προσπάθησε να αρπάξει» τη Σενσόρι.

Ωστόσο, στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Guardian, η ομάδα του Κάνιε Γουεστ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως: «Το "άρπαξε" είναι κατάφωρα ανεπαρκές ως περιγραφή αυτού που συνέβη». Παράλληλα, τόνισε: «Η Μπιάνκα δέχθηκε σωματική επίθεση. Ο επιτιθέμενος δεν συγκρούστηκε απλώς μαζί της. Έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, απευθείας στο σώμα της, την άρπαξε από τη μέση, τη γύρισε και στη συνέχεια προσπάθησε να τη φιλήσει. Την κακοποίησε και της επιτέθηκε σεξουαλικά».

Ο Guardian, επίσης, τονίζει ότι το 2022 η αστυνομία του Λος Άντζελες είχε προχωρήσει σε έρευνα εις βάρος του Κάνιε Γουέστ για ξυλοδαρμό ενός ατόμου που ισχυρίστηκε ότι τον χλεύαζε. Ο Κάνιε Γουέστ, παντρεύτηκε τη Μπιάνκα Σενσόρι τον Δεκέμβριο του 2022, λιγότερο από ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, ο Κάνιε Γουέστ κατηγορήθηκε για ομοφοβία, ρατσισμό και παρενόχληση τόσο των μαθητών όσο και των εργαζομένων του. Πρώην υπάλληλος της Donda Academy περιέγραψε όσα βίωσε, έχοντας αφεντικό τον ράπερ. «Από την αρχή της θητείας του Τρέβορ Φίλιπς, που εργαζόταν στη Yeezy και στη Donda Academy, έγινε αντιληπτό σε αυτόν και σε άλλους, ότι ο Κάνιε αντιμετώπιζε το “μαύρο” προσωπικό πολύ χειρότερα από τους “λευκούς” υπαλλήλους. Ακόμα και όταν ήταν στο μάθημα, ο Κάνιε ούρλιαζε και επέκρινε τους “μαύρους” υπαλλήλους, ενώ ποτέ δεν ανέβαζε τον τόνο της φωνής του στους “λευκούς”», αναφέρεται στη μήνυση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.