CELEBRITIES

H Mel Β μιλά για την εποχή που είχε σχέση με γυναίκα: «Δεν θέλω να βάλω ταμπέλες, ήμουν πάντα ανοιχτή»


JTeam

24 Απριλίου 2024

H Mel Β μιλά για την εποχή που είχε σχέση με γυναίκα: «Δεν θέλω να βάλω ταμπέλες, ήμουν πάντα ανοιχτή»
Splash by Ideal Image
Η Mel Β μιλάει για την περίοδο που ήταν ερωτευμένη με γυναίκα

Η Μel Β, πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls, είναι πολύ ανοιχτή σε ό,τι αφορά στην προσωπική ζωή της και δε διστάζει να μιλήσει γι’ αυτήν δημόσια, αποκαλύπτοντας κάθε πτυχή της.

Η 48χρονη τραγουδίστρια, που πριν από ενάμιση χρόνο ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον κομμωτή Ρόρι ΜακΦι, αναφέρθηκε στην πενταετή σχέση που είχε στο παρελθόν με την Κριστίν Κρόκος, λέγοντας πως ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί της.

«Νιώθω ότι ανήκω στην LGBTQ+ κοινότητα. Δεν ξεκίνησα το ταξίδι της ερωτικής ζωής μου, λέγοντας πως είμαι αυτό και τέλος. Είμαι μπαϊσέξουαλ. Ήμουν και πάντα θα είμαι ανοιχτή. Έτυχε να ερωτευτώ γυναίκα και έμεινα μαζί της για πέντε χρόνια. Ακόμα και σήμερα μιλάω μαζί της. Δεν θέλω να βάλω ταμπέλες, αλλά πάντα θεωρούσα ότι οι γυναίκες είναι πολύ όμορφες», εξομολογήθηκε η Μελ Β στο περιοδικό «Attitude».

Σε παλιότερη συνέντευξή της, το 2019, η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί ξανά σε αυτή τη σχέση της, λέγοντας πως «δεν ήταν κάποιο πείραμα, ερωτεύτηκα πολύ αυτή τη γυναίκα. Ένα πείραμα δεν κρατάει για πέντε χρόνια». Οι δυο τους μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους το 2006, όμως μέχρι σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις.

Ακόμα, η Mel Β είχε υποστηρίξει δημόσια πως είχε ερωτική συνεύρεση με ένα άλλο μέλος των Spice Girls, όσο ακόμα ήταν συγκρότημα, την Τζέρι Χάλιγουελ, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που υπήρχαν στα 90s. Από την πλευρά της, βέβαια, η Τζέρι Χάλιγουελ, την είχε διαψεύσει.

Να σημειωθεί, ότι η σχέση της Mel Β με την Κριστίν Κρόκος ξεκίνησε λίγους μήνες μετά το διαζύγιο της τραγουδίστριας από τον πρώτο σύζυγό της, Τζίμι Γκούλζαρ, το 2000. Μετά τον χωρισμό της από τη σκηνοθέτιδα, το 2006, η Μελ Β έκανε σχέση με άνδρα, τον Στέφεν Μπελαφόντε, με τον οποίο παρέμειναν για δέκα χρόνια μαζί - από το 2007 ως το 2017. Η τραγουδίστρια είναι μητέρα τριών παιδιών.

Τον Νοέμβριο του 2022, η Μελ Β ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της, Ρόρι ΜακΦι, και σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, οι δυο τους έχουν κλείσει ημερομηνία γάμου.

Αφού διάβασες για τη Mel Β, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS