CELEBRITIES

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε το Instagram της (και το επανέφερε), μετά την καυστική ανάρτηση για την οικογένειά της


JTeam

30 Απριλίου 2024

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε το Instagram της (και το επανέφερε), μετά την καυστική ανάρτηση για την οικογένειά της
Splash by Ideal Image
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έσβησε και επανέφερε τον λογαριασμό της στο Instagram

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι πλέον ελεύθερη να διαχειριστεί την περιουσία της και να κάνει ό,τι θέλει χωρίς να ελέγχεται από τον πατέρα της και να κρίνεται από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Μετά τη διευθέτηση της δικαστικής διαμάχης με τον μπαμπά της, Τζέιμι Σπίαρς, σχετικά με την κηδεμονία της, η pop star γυρίζει σελίδα στη ζωή της.

Πριν μπει, όμως σε αυτή τη διαδικασία, θέλησε να μοιραστεί γι’ ακόμα μια φορά με τους διαδικτυακούς φίλους της πόσο έχει πληγωθεί από τη στάση και τη συμπεριφορά της οικογένειάς της όλα αυτά τα χρόνια.

«Η οικογένειά μου με πλήγωσε. Δεν υπήρξε δικαιοσύνη και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ!», σχολίασε σε ανάρτησή της στα social media, τονίζοντας πως υπήρχαν άνθρωποι που γνώριζαν για την κακομεταχείρισή της, όμως κανένας δεν τη βοήθησε. Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι έπαθε νευρική βλάβη στην πλάτη της εξαιτίας όσων της συνέβησαν.

Θέλοντας να αφήσει πίσω της αυτή τη «μαύρη» περίοδο της ζωής της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήρε μια απόφαση που ξάφνιασε τους διαδικτυακούς φίλους της, καθώς διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτή η κίνηση ήρθε, μετά την καυστική ανάρτηση που έκανε για την οικογένειά της. Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι η τραγουδίστρια θέλησε με αυτόν τον τρόπο να γυρίσει την πλάτη της σε όλους εκείνους που την έβλαψαν, πριν από λίγες ώρες ενεργοποίησε ξανά τον λογαριασμό της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήγε για ιππασία και έβγαλε ένα βίντεο μαζί με το άσπρο άλογο που ίππευσε, στέλνοντας το μήνυμά της: «Άλογα και αέρας. Είναι τόσο ωραίο να είσαι ζωντανός», έγραψε.

Αφού διάβασες για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.