CELEBRITIES

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ περνούν μια κόλαση μετά τη διάγνωση με καρκίνο


JTeam

4 Μαΐου 2024

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ περνούν μια κόλαση μετά τη διάγνωση με καρκίνο
SPLASH via Ideal Image
Δες τι δήλωσε στενή συνεργάτιδα τους, η οποία εργάζεται ως στυλίστρια των παιδιών τους

Η Κέιτ Μίντλετον λίγο καιρό πριν, με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media αποκάλυψε σε όλους τη μάχη που δίνει τους τελευταίους μήνες με τον καρκίνο.

Αυτή η είδηση, όπως ήταν λογικό και επόμενο συγκλόνισε τον πλανήτη και όλοι έσπευσαν να στείλουν τα γρήγορα περαστικά τους και τις θερμότερες ευχές τους.

Από τότε μέχρι τώρα πολλά έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά τα περισσότερα είναι ικασίες, αφού κανείς δεν γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα τι ακριβώς συμβαίνει -το πρωτόκολλο απαγορεύει τη δημοσιοποίηση αυτών των πληρφοοφριών.

Η κόλαση που περνάει το ζευγάρι

Τώρα, μια στενή συνεργάτιδά της, με πρόσφατες δηλώσεις της τόνισε πως η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ περνούν μια κόλαση.

Προκειται για την Αμάια Αριέτα, η οποία εργάζεται ως στυλίστρια για τα τρία παιδιά τους και είπε χαρακτηριστικά στην Telegraph: «Είμαι συντετριμμένη αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι περνούν μια κόλαση, ελπίζω ότι θα επιστρέψουν. Είναι πραγματικά προσωπικό».

Η ίδια -της ανήκει η σειρά παιδικών ρούχων Amaia- δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αποκαλύψεις, αφού είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Και πολλοί ισχυρίζονται πως κάτι σοβαρό πρέπει να συμβαίνει, αλλιώς δεν υπήρχε πραγματικά κανένας απολύτως λόγος για να πει κάτι τέτοιο -να σου θυμίσω πως το τελευταίο διάστημα η Κέιτ Μίντλετον υπβοάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Ο ρόλος της ως στυλίστρια των παιδιών της Κέιτ και του Ουίλιαμ

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως στυλίστριας του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.

«Το να ντύνω τη βασιλική οικογένεια μου δίνει τόση υπερηφάνεια, πραγματικά νοιάζομαι για το πώς φαίνονται».

Για να βγει αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που βλέπεις σε φωτογραφίες και βίντεο, συνεργάζεται στενά με την νταντά τους, Μαρία Μποράλο, αφού και οι δύο θέλουν όσα κάνουν να γίνονται ύστερα από συνεννόηση με τα τρία παιδιά γιατί σκοπός τους είναι να αισθάνονται άνετα μέσα στα ρούχα τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.