CELEBRITIES

Μάθιου Πέρι: Γίνεται έρευνα για τον θάνατό του - Η αστυνομία ψάχνει ποιος του έδωσε την κεταμίνη


JTeam

22 Μαΐου 2024

Μάθιου Πέρι: Γίνεται έρευνα για τον θάνατό του - Η αστυνομία ψάχνει ποιος του έδωσε την κεταμίνη
Οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου του Μάθιου Πέρι συνεχίζονται

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του σπιτιού του στις 28 Οκτωβρίου του 2023 σε ηλικία 54 ετών και οι αρχές απέδωσαν τον θάνατό του σε «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης». Επτά μήνες μετά την απώλεια του ηθοποιού, το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε πως συνεχίζεται η έρευνα προκειμένου να εντοπιστεί πώς βρέθηκε στην κατοχή του τόσο μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

Ο Μάθιου Πέρι έδινε για χρόνια μάχη με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά και, μάλιστα, είχε μιλήσει δημόσια για τους εθισμούς του και την απόφαση να απεξαρτηθεί. Ο διάσημος ηθοποιός τους τελευταίους 19 μήνες δήλωνε νηφάλιος και αυτός είναι ο λόγος που δημιουργεί ερωτηματικά η εύρεση τόσο μεγάλης ποσότητας κεταμίνης στον οργανισμό του.

Η τελευταία φορά που ο Μάθιου Πέρι εθεάθη ζωντανός ήταν το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι του προκειμένου να παίξει pickleball και επέστρεψε δύο ώρες αργότερα. Περίπου στις 4 το απόγευμα εντοπίστηκε από τον βοηθό του να επιπλέει μπρούμυτα στο τζακούζι του. Λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Jenny.Gr

Η έκθεση της νεκροψίας βρήκε ίχνη κεταμίνης στο στομάχι του Μάθιου Πέρι, αλλά η ποσότητα που εντοπίστηκε στον οργανισμό του ήταν ίδια με αυτή που θα χρησιμοποιούσαν στη γενική αναισθησία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραθέτουν τα ξένα Μέσα, ο ηθοποιός λάμβανε θεραπείες με κεταμίνη για την κατάθλιψη και το άγχος υπό ιατρική επίβλεψη.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι η τελευταία συνταγογραφημένη θεραπεία με κεταμίνη ήταν μιάμιση εβδομάδα πριν από το θάνατό του. Στην εξέταση που έγινε στον Μάθιου Πέρι μετά τον θάνατό του διαπιστώθηκε πως η κεταμίνη είχε καταναλωθεί 3-4 ώρες πριν. Στην έρευνα που είναι σε εξέλιξη, η αστυνομία αναζητά τον άνθρωπο που έδωσε στον Μάθιου Πέρι την κεταμίνη και, μάλιστα σε τέτοια ποσότητα.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.