Η Drew Barrymore ξέρει να επιλέγει χριστουγεννιάτικα δώρα

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016 Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

Έχετε σκεφτεί καθόλου ποιες θα είναι οι Χριστουγεννιάτικες αγορές σας; Αν όχι, η ιδέα της Drew Barrymore θα σας εμπνεύσει. Η πάντα δημιουργική διάσημη ηθοποιός αντί για παιχνίδια στις μικρές κόρες της επιλέγει υλικά για χειροτεχνίες.

"Αντί να τους αγοράζω αυτά τα παιχνίδια, επιλέγω έργα τέχνης και χειροτεχνήματα. Έτσι μπαίνουν στη διαδικασία να μοιράζονται τα πράγματά τους και να δημιουργούν. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να τους πάρω."

Θα πρέπει να σας αναφέρουμε ότι οι μικρές κόρες της Drew είναι μόλις 5. Τα κορίτσια έχουν μπει στη λογική της δημιουργίας και το θεωρούν παιχνίδι. Παρόμοιες χειροτεχνίες κάνουν και στο σχολείο τους και οι μικρές πραγματικά το απολαμβάνουν απίστευτα!

Η Drew μας δίνει ένα καλό παράδειγμα να επιλέγουμε για τα παιδιά μας "παιχνίδια" που μπορούν να τα κάνουν πιο δημιουργικά. Οι χειροτεχνίες είναι μία καλή επιλογή, καθώς το παιδί δημιουργεί και μαθαίνει μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού. Μήπως λοιπόν φέτος τα Χριστούγεννα να σκεφτείτε ξανά τι δώρα θα πάρετε στα παιδάκια σας;Tags: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ| DREW BARRYMORE| ΔΙΑΣΗΜΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ| ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
MORE FOR YOU