Η Mariah Carey θυμήθηκε την πιο γλυκιά στιγμή με τον George Michael

Το "ευχαριστώ" που της είχε πει ο διάσημος τραγουδιστής.

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Όπως είναι φυσικό, το καλλιτεχνικό στερέωμα δεν έχει σταματήσει να αναρτά αποχαιρετιστήρια posts, φωτογραφίες, αναμνήσεις κτλ σχετικά με τον ξαφνικό θάνατο του George Michael.

Μία από τους celebrities που θέλησε να αναφερθεί στο γεγονός είναι και η Mariah Carey, η οποία μία μέρα μετά το γεγονός, μοιράστηκε ένα μήνυμα από καρδιάς για τον φίλο της που έφυγε από τη ζωή.

«Ο George ήταν μόλις 53 ετών όταν έφυγε. Μας άφησε πολύ νωρίς. Ήταν μια ιδιοφυία που μας χάρισε κλασικά κομμάτια όπως το ‘Faith' αλλά και κομμάτια που έσπαγαν τα όρια όπως τα ‘I Want Your Sex' και ‘Father Figure.' Επίσης μας έδωσε το ΠΡΩΤΟ μοντέρνο χριστουγεννιάτικο κλασικό κομμάτι ‘Last Christmas».

Ακόμη, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο George Michael πάλευε για τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας και επιθυμούσε περισσότερη κατανόηση, αποδοχή και αγάπη για όλο τον κόσμο. «Κατάφερε να αγγίξει τόσες ζωές και να μας εμπνεύσει όλους. Ήταν αυθεντικός. Άλλαξε τη μουσική και η μουσική του άλλαξε ζωές». 

Τέλος, δεν παρέλειψε να θυμηθεί το γεγονός ότι ο αδικοχαμένος star την είχε ευχαριστήσει μέσω Twitter για το single "One More Try" το οποίο ήταν κάτι σαν φόρος τιμής για την προσφορά του ίδιου στη μουσική βιομηχανία. Tags: MARIAH CAREY| TWITTER| GEORGE MICHAEL
MORE FOR YOU