Η απάντηση του George Clooney στα σχόλια του Donald Trump για τη Meryl Streep

Ή διαφορετικά πώς η ειρωνεία μπορεί να αποκτήσει sex appeal.

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Σε περίπτωση που σας διέφυγε ή δεν έτυχε να το δείτε, η υπέροχη ομιλία της Meryl Streep το βράδυ των Golden Globes όπου δήλωσε ενοχλημένη από τον Donald Trump, οδήγησε τον ίδιο να την αποκαλέσει υπερεκτιμημένη.

Την Meryl Streep. Mία από τις καλύτερες ηθοποιούς ever. Και φυσικά αυτό έγινε μέσω Twitter, σύμφωνα με την κλασική τακτική του, εξαγριώνοντας ακόμα περισσότερο τον κόσμο και οδηγώντας στο να τον ειρωνεύονται ακόμα πιο έντονα. Λαμπρό παράδειγμα, ο George Clooney.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, σε event που πραγματοποιήθηκε στο Clooney Foundation χθες το βράδυ, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, με φανερά σαρκαστική διάθεση δήλωσε: "Πάντα το έλεγα αυτό για τη Meryl. Ίσως να είναι και η πιο υπερεκτιμημένη ηθοποιός όλων των εποχών. Έχουμε δουλέψει μαζί στην ταινία Fantastic Mr. Fox όπου κάναμε το αντρόγυνο και μπορώ να σας πω ότι ακόμη και σαν αλεπού, σαν θηλυκή αλεπού, είναι υπερεκτιμημένη" συνέχισε με ένα μεγάλο χαμόγελο, για να ολοκληρώσει με μια ρητορική ερώτηση προς τον Trump: "Εσείς δεν υποτίθεται ότι πρέπει να κυβερνάτε την χώρα;".

Οφείλουμε να πούμε εδώ ότι ο George Clooney είναι καλός, αλλά όταν ειρωνεύεται είναι καλύτερος.Tags: MERYL STREEP| GEORGE CLOONEY| DONALD TRUMP
MORE FOR YOU