Η Ivanka Trump έκανε τη δήλωση που όλοι περίμεναν

Κάτι μας λέει πως θέλει να γίνει η Πρώτη Κόρη της Αμερικής.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017
www.visualhellas.gr

Είναι επίσημο, αφού έκανε την ανακοίνωσή της μέσω του Facebook. Η κόρη του νέου προέδρου της Αμερικής δε θα έχει καμία πλέον επαφή με το management ή το operational department των οργανισμών του πατέρα της. Την είδηση την είδαμε πρώτα στο Vanity Fair τη Δευτέρα και χθες η Ivanka μέσα από το προφίλ της στο facebook έκανε την επίσημη ανακοίνωση.
 

Η είδηση κυκλοφόρησε λίγες ώρες μετά από τη νέα δουλειά του συζύγου της  Kushner ως ανώτερος σύμβουλος του προέδρου της Αμερικής και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα είναι μία απόφαση που πάρθηκε για ηθικούς λόγους. 

"Θα λάβω επίσημη άδεια απουσίας από την οργάνωση Trump και από τα επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ μου" ανέφερε, προσθέτοντας ότι έχει κανονισμένο ραντεβού με τη βετεράνο της μόδας Abigail Klem, η οποία ήταν στο παρελθόν chief brand officer του οργανισμού.
Ο Donald Trump υποστήριξε ότι οι γιοι του Don Jr. και Ericθα θα αναλάβουν πλέον τον κολοσσό Trump Organization.

Η Ivanka με το σύζυγό της Kushner και τα τρία τους παιδιά θα μετακομίσουν την Ουάσινγκτον "Θα φροντίσω να έχω χρόνο να προσαρμόσω την οικογένειά μου στο νέο σχολείο και στο νέο σπίτι", έγραψε χαρακτηριστικά. 

Είναι ακόμα ασαφές ποιος θα είναι ο ρόλος της στο Λευκό Οίκο, αν και έχει ήδη επικριθεί για διάφορα, όπως τη συμμετοχή της στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας. Η δήλωσή της φαίνεται να δείχνει ότι σχεδιάζει να εμπλακεί σε θέματα γυναικών, κάτι που υπαινίχθηκε και κατά τη διάρκεια της εκστρατείας. 

""Είμαι ευγνώμων για το συντριπτικό ποσοστό προσέγγισης που έχω λάβει από τους ανθρώπους σε όλη την Αμερική που έχουν μοιραστεί μαζί μου τις ιστορίες τους και έχουν προσφερθεί να επεικτείνουν τις ιδέες και την εμπειρία τους σε διάφορους τομείς. Είμαι βαθιά παθιασμένη με την εκπαίδευση και τη  χειραφέτηση των γυναικών και των κοριτσιών, με τον αγώνα που γίνεται κατά των γυναικών που θέλουν να γίνουν επιχειρηματίες και δημιουργοί νέων θέσεων εργασίας, θα ήθελα να ενεργοποιήσω τη δυναμική των γυναικών στον εργασιακό χώρο. Είμαι πρόθυμη να ακούσω περισσότερα από τις γυναίκες καθώς θεωρώ ότι αυτός είναι ο πιο εύστοχος και κατάλληλος τρόπος για μένα να υπηρετήσω τη χώρα μας."

 

Με όλα αυτά αναρωτιόμαστε αν η Ivanka αναλαμβάνει έναν ρόλο που θα μπορούσαμε να το δούμε από τη σύζυγο του Προέδρου, την Κυρία Melania Trump. Αναμένουμε τις εξελίξεις να δούμε ποιος θα αναλάβει τι και τι θα καταφέρουν τελικά;Tags: DONALD TRUMP| CELEBRITIES| IVANKA TRUMP| ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
MORE FOR YOU