Όσα είπε ο Robert DeNiro για τη Meryl Streep και τον Donald Trump

Ο ηθοποιός της καρδιάς μας λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Ο νέος πρόεδρος της Αμερικής έχει τόσα πολλά να ασχοληθεί που πραγματικά έχει χάσει το μυαλό του. Όχι δεν εννοούμε τα καθήκοντά του απέναντι στη χώρα, αλλά τα Broadway shows, τα Oscars, τις Χρυσές Σφαίρες. Ο Donald Trump δε χάνει κανένα φαντασμαγορικό γεγονός, κάτι που φαίνεται και μέσα από το λογαριασμό του στο twitter. 

Το τελευταίο διάστημα η νέα εμμονή του είναι με την σπουδαία και αναμφισβήτητα ταλαντούχα ηθοποιό Meryl Streep, η οποία στο λόγο της στις Χρυσές Σφαίρες είπε κάποια μεγάλη αλήθεια για τον πρόεδρο και αυτό τον πείραξε ιδιαίτερα. Τόσο, που τη Δευτέρα σε δήλωσή του ανέφερε την ηθοποιο ως υπερτιμημένη του Hollywood. Αυτή η άποψη ήταν αρκετή για να λάβει σκληρές απαντήσεις από διάσημους και σπουδαίους ηθοποιούς. Μετά τον George Clooney, σειρά έχει ο Robert DeNiro. 

Ο διάσημος ηθοποιός έγραψε ένα γράμμα για να την ευχαριστήσει για το λόγο της : "Meryl αυτά που είπες ήταν σπουδαία. Έπρεπε να ειπωθεί και εσύ το είπες υπέροχα. Έχω τόσο σεβασμό απέναντι στο άτομό σου, γι αυτό που έκανες, ενώ ο κόσμος γιόρταζε τις επιτυχίες σου. Τα πράγματα έχουν και ένα όριο. Εσύ με την κομψότητά σου και την ιδιοφυία σου, έχεις μία δυνατή φωνή- η οποία μπορεί να εμπνεύσει τον υπόλοιπο κόσμο να φωνάξει δυνατά και να ακουστούν οι φωνές τους παντού. Είναι πολύ σημαντικό όλοι μας να μιλάμε ανοιχτά".

Η Meryl έδωσε το λόγο αυτό, όταν έλαβε το Cecil B. DeMille βραβείο, για την εξαιρετική της συμβολή στην ψυχαγωγία, ένα βραβείο που είχε λάβει ο  DeNiro το 2011.

 Tags: GOLDEN GLOBES| ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ| MERYL STEEP| CELEBRITIES| ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2017| ROBERT DENIRO
MORE FOR YOU