Η Lola Kirke δέχθηκε απειλές για τη ζωή της και ο λόγος είναι τουλάχιστον εξοργιστικός

Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή τη ζωή;

Τίνα Σβίγκου
ΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017
@Ari Perilstein / Stringer/ Getty Images / Ideal Image

Η Lola Kirke, έκανε μία σπουδαία εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Golden Globes, με το ροζ φόρεμά της. Τα βλέμματα όλων όμως δεν έμειναν στη δημιουργία του Andrew Gn, αλλά στις τρίχες της στην περιοχή της μασχάλης.

Η star του "Mozart in the Jungle" ανέβασε μία φωτογραφία στο instagram της, στην οποία διακωμωδούσε και ευχαριστούσε όλους εκείνους τους υπέροχους ανθρώπους που δε της στείλανε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα, για τις κατά τα άλλα #απίστευτες-όπως τις αναφέρει-τρίχες της στη μασχάλη. 

Οκ ας χαλαρώσουμε λίγο. Το γεγονός ότι κάποιοι τρόμαξαν και κατέκριναν τόσο τις αξύριστες τρίχες της Lola είναι κάπως τρομακτικό. Μπορεί να μην αποτελεί εικόνα της αισθητικής μας αλλά σίγουρα μία γυναικεία μη ξυρισμένη μασχάλη δεν είναι λόγος για να στείλεις απειλές θανάτου.
Το πώς αγαπάει μία γυναίκα το σώμα της και πώς επιλέγει να είναι δεν αφορά κανέναν. Αν η Lola αισθάνεται όμορφα αφήνωντας τις τρίχες της στη μασχάλη, καλά κάνει και δεν της ξυρίζει. Δικαίωμά της!

Ελπίζουμε καθώς τα χρόνια περνούν-και ήδη βρισκόμαστε στο 2017-, η κοινωνία μας να αποδεχτεί το γεγονός ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει το δικό του μοναδικό στιλ , όποιο και αν είναι αυτό. Η επιλογή της Lola Kirke πρέπει να εορταστεί για την αυθεντικότητά της και όχι να απειληθεί!


 Tags: ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ| ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ| LOLA KIRKE| CELEBRITIES| ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ 2017| ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ| ΜΑΣΧΑΛΗ
MORE FOR YOU