Τα δημοσιεύματα δε σταματούν να μιλάνε για τη νέα σχέση της Angelina Jolie

Ποιος διάσημος ηθοποιός έκλεψε την καρδιά της σύμφωνα με τον τύπο;

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017
www.visualhellas.gr

Το HollywoodLife ισχυρίζεται ότι ο Brad Pitt δε θα μείνει έκπληκτος αν ανακαλύψει ότι η πρώην σύζυγος, Angelina Jolie βγαίνει με τον διάσημο ηθοποιό, Jared Leto αφού πάντα είχε καλή άποψη για εκείνον. 

"Δε θα σοκαριστεί ο Brad Pitt καθόλου αν οι δυο τους βγαίνουν"-αναφέρει μία πηγή αποκλειστικά στο HollywoodLife.com.
''Πάντα ήξερε ότι η Angelina ήθελε τον Jared." Το περιοδικό Star πρώτο δημοσίευσε ότι η Angelina με τον Jared είναι μαζί. "Υπήρχε πάντα μία φλόγα ανάμεσά τους. Τώρα, αυτές τις δύσκολες ώρες, για την Angie, φαίνεται σαν ο Jared να τη βοηθάει να ξεπεράσει όλα όσα αντιμετωπίζει. Έχουν τόσα κοινά οι δυο τους-τόσα πολλά που αισθάνομαι ότι ο Jared είναι  ιδανικός άντρας για την Angie, αν είναι έτοιμη να δεχθεί ένα νέο έρωτα στη ζωή της" αναφέρει πηγή του περιοδικού.

"Ο Jared ήταν δίπλα στην Angie, αφού έκανε τα χαρτιά της η ίδια, το Σεπτέμβριο" αναφέρει μία άλλη πηγή στο δημοσίευμα. "Μίλησαν αρκετές φορές στο τηλέφωνο, πριν συναντηθούν στο L.A για δείπνο και από τότε βλέπονται μεταξύ τους, όποτε μπορούν."
Όλα αυτά μας ακούγονται σα να είναι ήδη σε σχέση μεταξύ τους, ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για κάτι ακόμα. Το μέλλον θα δείξει πολλά...

 Tags: ANGELINA JOLIE| BRAD PITT| JARED LETO| BRANGELINA| CELEBRITIES
MORE FOR YOU